Į 8-ąjį savo gimtadienį radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius pakvietė cirko artistus, magijos atstovus ir būrį kitokius neįtikėtinus talentus demonstruojančių svečių. Radistai tikrai surengė tokį šou, po kurio norisi tiesiog... rėkti „Vau“!

Specialūs populiariausių Lietuvos dainininkų pasirodymai, naujausios dainos, kurią radistai įrašė kartu su „Daddy Was A Milk Man“, premjera, ugnies šou, seksualių šokėjų numeriai, apšvietimo efektai, cirko ir magijos triukai – tai tik dalis to, ką vakar patyrė ir pamatė daugiatūkstantinė radistų gimtadienio svečių minia.

Joną ir Rolandą bendro gimtadienio proga sveikino beveik visi kolegos iš „ZIP Fm“: Simona Albavičiūtė-Bandita, Mantas Stonkus, Titas Motuzas, Orijus Gasanovas ir kiti. Žinoma, vakarėlio nepraleido ir artimiausieji. J. Nainys su savo žmona Simona linksminosi net scenoje.

Aciu Kaunas! Ir isvedziau dar savo tobula damute sokiui :)Posted by Jonas Nainys on 2015 m. lapkričio 20 d.

Radistai visiškai transformavo „Žalgirio arenos“ sceną. Prieš pat gimtadienį Rolandas Mackevičius juokavo, kad scena bus tokia, kaip niekada: „Bus ne plokščia lyg 2D vaizdas, o tokia praktiškai 3D.”

Fantazijų, triukų ir magijos kupiną vakarėlį Jonas su Rolandu pradėjo organizuoti beveik prieš pusmetį, vos pasibaigus jų festivaliui, kurį šįmet jau antrą kartą rengė pasakiškos gamtos kampelyje – Obuolių saloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)