Vaikinai visą vasarą įtemptai koncertavo ir savo dainomis džiugino visos Lietuvos gyventojus, todėl normalu, kad per intensyvią koncertinę veiklą nukentėjo kūrybinė veikla.

„Vasaros sezono metu per dieną kartais turėdavome net po tris koncertus. Būtent todėl ši daina išeina vėliau negu planuota. Kita vertus šiek tiek slegiami pirmųjų mūsų dainų sėkmės norėjome būti įsitikinę, kad ir ši daina skamba būtent taip, kaip mes norime!“ – sakė grupės narys ir dainų autorius Karolis Šliažas.

Berniukų saldainiukų etiketę bandantys nusikratyti grupės E.G.O. vaikinai naujoje savo fotosesijoje pristato visai kitokią savo pusę. Šioje fotosesijoje atskleidžiama, jiems patiems artimesnė, rimtoji E.G.O. pusė.

Karolis Šliažas neslepia, kad šiuo metu grupėje atradimų metas. „Džiugu, kad šis ruduo į mūsų komandą įtraukia daug naujų ir talentingų žmonių. Visiškai netikėtai prie mūsų komandos prisijungė nuostabių tekstų autorė Reda Stundžytė, prie naujojo vaikinų įvaizdžio prisidėjo stilistė Simona Senkauskaitė“, – sakė K.Šliažas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)