Daina „Dangoraižiai“ – pirmoji, kurios muziką sukūrė patys grupės nariai. Anksčiau šis darbas būdavo patikimas kompozitoriams, o patys vaikinai prisidėdavo tik prie aranžuotės kūrimo. Šį kartą, vaikinai leido pasireikšti savo kūrybiškumui ir, regis, rezultatu liko patenkinti.

Grupė su šia daina pradeda pereinamąjį etapą ir ateityje savo gerbėjams žada dar daugiau svarbių pokyčių, kurie apims ne tik kūrybinę sritį.

Pokyčių metą atspindi ir naujausia grupės fotosesija, kurią įgyvendino „Harizma“ kūrybinis tan-demas. Originalią fotosesijos koncepciją sukūrė Edita Nyork, o įamžino fotografė Ana Rosso. „Harizma“ komanda grupės narius privertė pažvelgti ne tik į tikrus, fotosesijoje naudotus, bet ir į savo sielos veidrodžius. Tai buvo galimybė į save pažiūrėti iš šalies ir pamatyti kai kurias detales, kurių iki šiol savyje nebuvo atradę.

Dar daugiau pokyčių „Pikaso“ žada po naujųjų metų. Nors žinomiausios ir daugiausiai gerbėjų palaikymo sulaukusios grupės dainos vis dar išliks koncertiniame repertuare, tačiau jį ketinama gerokai atnaujinti ir pateikti gerbėjams kitokį požiūrį į muziką.

„Pažvelgę į save iš šalies padarėme tam tikras išvadas ir turime viziją, ką ir kaip norime pakeisti. Taigi, gerbėjus kviečiame mėgautis mūsų naujausiu kūriniu „Dangoraižiai“, o jau kitų metų pra-džioje jie sulauks ne tik dar vienos naujos dainos bei vaizdo klipo, bet ir dar vienos naujienos, kardinaliai pakeisiančios „Pikaso“ istoriją“, – intrigavo grupės vaikinai.

Kokie pokyčiai laukia grupės „Pikaso“, jos nariai kol kas nenorėjo atskleisti. Aišku tik viena – gerbėjai turėtų tikėtis geresnės kokybės muzikos atžvilgiu ir visiškai naujo skambesio.