Pristatymui pasirinkta simboliška vieta – klubas „Propaganda“, jame prieš du dešimtmečius „Biplan“ sugrojo savo pirmąjį koncertą. Erdvė trumpam virto kino sale, kur didžiajame ekrane buvo pristatyta „Biplan“ muzikantų ir aktorės Agnės Ditkovskytės istorija, nusidriekusi tarp Lietuvos ir Maskvos.

Spaudos konferenciją pradėjo „M.P.3” vadovas Vaidas Stackevičius, kuris priminė grupės priešistorę. Į prisiminimus leidosi ir vienas grupės lyderių Maksas Melmanas. Jis atviravo, kad muzikiniam startui yra tekę skolintis 200 litų, kurių patys muzikantai tuo metu neturėjo.

„Nenoriu girtis ir pasakoti apie šviesą ir garsą, bet tam skiriame tikrai labai daug dėmesio. Koncertinio turo metu scenoje pasirodys ne tik grupė muzikantų, bet ir Ieva Narkutė bei kiti atlikėjai, apie kuriuos kol kas neatvirausiu“, – šypsojosi Maksas.

Režisierius Ričardas Matačius vaizdo klipą kūrė Lietuvoje ir Maskvoje.

„Man tai buvo neįprasta, nes keletą dienų leidau Maskvoje su A. Ditkovskyte, kuri labai maloniai nustebino“, – sakė režisierius. Pasak jo, Lietuvoje taip pat nebuvo lengva, ypač grupei, nes teko naktį filmuoti miške. Bus dvi klipo versijos – lietuviška ir rusiška. Rusiška klipo versija turėtų pasiroryti šiomis dienomis.

Pristatymo metu vykusioje spaudos konferencijoje „Biplan“ papasakojo apie jubiliejinį „Biplan 20!“ turą ir atskleidė būsimų koncertų naujienas bei staigmenas. Grupės nariai pasakojo, jog koncertų metu skambės laiko patikrinti hitai, kuriems sukurtos naujos aranžuotės. Kai kuriuos jų atliks kviestinės žvaigždės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)