Šou Taline bus vienintelis Baltijos šalyse „5SOS“ pasaulinio koncertų turo „Sounds Live Feel Live“ pasirodymas.

Keturi grupės „5SOS“ vaikinai – ryškiausia 2014-ųjų muzikos sensacija. Pernai išleistas debiutinis grupės albumas tapo sėkmingiausiu visų laikų Australijos muzikos debiutu Jungtinėse Valstijose – pasiekė pirmąją populiariausiųjų sąrašo vietą. Interneto parduotuvėje „iTunes“ jis buvo perkamiausias net 76 šalyse. Net keli albumo kūriniai - „She Looks So Perfect“, „Amnesia“, „Don't Stop“, „Good Girls“ - tapo didžiuliais pasauliniais hitais.

Vos per metus grupės įrašai buvo parduoti daugiau nei 8 milijonų egzempliorių tiražu. 2014-aisiais grupė pelnė net penkis MTV Europos apdovanojimus – tarp jų ir geriausių naujų atlikėjų kategorijoje. Beje, sekmadienį prie savo kolekcijos vaikinai pridėjo dar vieną MTV Europos apdovanojimą – buvo išrinkti geriausia Australijos ir Naujosios Zelandijos grupe. Pernai geriausiais naujokais jie buvo paskelbti ir „American Music Awards“, ir metalo bei roko muzikai skirto žurnalo „Kerrang!“ apdovanojimų ceremonijose.

156 milijonus kartų „YouTube“ peržiūrėtas „5SOS“ klipas „She Looks So Perfect“:

Svaiginančią sėkmę „5SOS“ pelnė, prabėgus vos keletui metų nuo karjeros pradžios. Grupė susibūrė 2011-aisiais Sidnėjuje – suvienyta meilės pankrokui ir noro perkelti šios muzikos skambesį į didžiausias planetos arenas.

Pirmąjį grupės koncertą viename Sidnėjaus viešbučių stebėjo vos keliolika žmonių. Po trejų metų grupė jau du vakarus grojo Los Andželo „Forum“ arenoje – visi 25 tūkstančiai bilietų į šiuos pasirodymus buvo išgraibstyti.

Karjeros pradžioje savo įrašus kėlę į „YouTube“, „5SOS“ akimirksniu užkariavo internautų dėmesį. Tarp susižavėjusių buvo ir populiariosios britų grupės „One Direction“ nariai, nemenkai prisidėję prie „5SOS“ išgarsėjimo. Jie ne tik savo socialinių tinklų paskyrose dalinosi „5SOS“ klipais, bet ir pakvietė šią grupę „apšildyti“ savo pasaulinio turo „Take Me Home“ koncertus.

Šiandien australams jau nebereikia pagalbos – 2014-aisiais išleistas debiutinis albumas užkariavo viso pasaulio „topus“. 2015-aisiais surengtas grupės pasaulinis turas „Rock Out With Your Socks Out“ aplankė tris žemynus – jo koncertuose šėlo daugiau nei milijonas gerbėjų. Gastrolių metu grupė surengė net tris pasirodymus Londono „Wembley“ arenoje – visi bilietai į šiuos koncertus buvo išgraibstyti, žiūrovai klykė iš džiaugsmo nuo pirmos iki paskutinės pasirodymo akimirkos.

„5SOS“ koncerto kadrai – daina „She's Kinda Hot“:

2016-aisiais į pasaulio arenas grupė sugrįš su naujomis dainomis ir dar didesne jėga. Praėjusią savaitę „5SOS“ išleido antrąjį albumą „Sounds Good Feels Good“, įrašytą su „Good Charlotte“, „All Time Low“ ir kitų žinomų roko atlikėjų prodiuseriu Johnu Feldmannu. Tai – dar viena galinga poproko hitų dozė, įrašyta Los Andžele.

„Didžiuojamės šiomis dainomis ir pasistengsime, kad šįkart koncertai būtų dar įspūdingesni. Nekantriai laukiame, kada galėsime šiuos kūrinius jums pagroti gyvai“, - sako apie naują pasaulinį turą ir pirmąją viešnagę Baltijos šalyse paskelbę muzikantai. Beje, net 50-yje šalių naujasis grupės darbas buvo daugiausiai išankstinių užsakymų sulaukęs albumas.

Albumą grupė pristatė nauju kūriniu ir klipu „Hey Everybody!“:

Vienintelį „5 Seconds Of Summes“ šou Taline kviečia pamatyti didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, Vilniuje taip pat surengsiantis skandalingosios grupės „Slipknot“, metalo legendų „Judas Priest“, Vengrijos muzikos stebuklo „Budapest Gypsy Symphony Orchestra“, Glenno Millerio orkestro, tango muzikos sensacijos “The New Urban Tango” ir kitų žinomų atlikėjų koncertus, o Kaune – įspūdingą Radistų gimtadienio šou „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)