Rokeriškos sielos kūrėją sukurti lyrišką lopšinę įkvėpė jo dukrelė. Dabar Justas nori ja pasidalinti su visais tėvais.

„Ši daina yra ilgai gvildentas „projektas“. Kai sužinojau, kad būsiu tėvas, norėjau padovanoti savo vaikui lopšinę. Mažylė yra didžiausia mano kritikė, emocingai reaguodama į skirtingas melodijas padėjo pasekti šią „Pasaką“, – sako Justas. – Lopšinę dukra pamėgo nuo pirmųjų dienų, todėl man labai smagu pasidalinti ja su kitais.“

J. Lapatinskas pabrėžia, kad ši daina skirta ne tik mažiesiems klausytojams, bet ir jų tėveliams. Nes tai, kas gera ir gražu, neturi amžiaus cenzo. „Pasaką“ gali klausytis tiek didelis, tiek mažas. Pasakas gali sekti visi.

Spalio 24 dieną Justui sukanka 28-eri. Tačiau atlikėjas gimtadienį ketina paminėti du kartus. Šį savaitgalį asmeninę šventę jis praleis ramiai su šeima, o prieš pat Heloviną J. Lapatinskas ruošiasi išlaisvinti savo rokerišką prigimtį.

Gimtadienio nuotaikomis gyvenantis atlikėjas su muzikantais visus kviečia į didžiulio pasisekimo sulaukusį „Red Hot Chili Peppers“ projektą. Amerikiečių rokerių dainos skambės spalio 30 dieną Vilniuje, klube „Tamsta“, spalio 31 dieną Kaune, klube „Jam Pub”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)