Niekada netuščiažodžiavę ir visad turėję ką pasakyti „bixai“, po kūrybinės pertraukos grįžta į Lietuvos muzikinę padangę. Jau spėję pristatyti du naujus kūrinius „Įgėlė“ bei „Atverk duris“ rokeriai parodė, jog vis dar yra išlaikę savo pamatinį skambesį.

Muzikantai neslepia ir nesibodi eksperimentų, todėl naujuoju singlu „Madinga“ išsiveržė iš sau įprastų skambesio rėmų. Ir visa tai anaiptol ne dėl mados vaikymosi. Visada aštrūs ir tiesos kupini Sauliaus Urbonavičiaus-Samo tekstai šįkart paliečia dar vieną opią nūdienos temą.

„Šiandiena mes viską darome madingai – rengiamės, kalbame, valgome, „tūsinamės“ ir mirštame. Ši daina apie žmogiškas silpnybes ir apie tai, kaip mus kasdiena valdo ir atakuoja informacinės priemonės. Žmogui labai sunku išlikti savimi“, – apie saviironijos kupiną kūrinį sako Saulius Urbonavičius-Samas.

BIX – Madinga

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)