Po sėkmingų pasirodymų muzikiniuose projektuose "Dainų daina" ir "Chorų karai", žinomas dainininkas Stanislavas Stavickis - Stano ėmė rūpintis Gražvydo karjera. Šiandien klausytojams pristatomas jų bendras darbas - debiutinė Gražvydo daina "Lauk mano meile".

Tiek dainos autorius, tiek atlikėjas džiaugiasi bendradarbiavimu.

"Pagalba Gražvydui man - tikra atgaiva. Taip pavargau nuo šou pasaulio butoforijos ir beprasmybės. Dirbdamas su juo žinau, kad galiu daryti tai, kas yra gražu, kas patinka man ir jam, visai negalvojant apie pinigus, nes jų ir nėra. Nors Gražviui invalidumo pašalpos vos užtenka pragyventi, jis vienas laimingiausių žmonių kuriuos pažįstu" - pasakojo Stano.

Tuo tarpu Gražvydas atskeidė, kad dabar prasideda pats svarbiausias jo gyvenimo etapas: "Jaučiu, kad pagavau savo sėkmės paukštį, tad bandysiu nepaleisti".

Gražvydas tikisi, kad klausytojai palankiai priims jo debiutinę dainą "Lauk mano meile".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)