Lygiai prieš savaitę socialiniame tinkle pasidalinęs intriguojančiu video anonsu daininkas džiaugėsi, kad pavyko pasiekti tikrai profesionalų ir visai komandai patinkantį rezultatą. Kaip sakė muzikinio klipo režisierius Vytautas Rumšas, visi prie šio kūrinio prisidėję žmonės siekė geriausio rezultato: „Deja Lietuvos rinkai gaminti klipus yra gana sudėtinga ir kiekvienas prisidedantis dirba labiau dėl idėjos bei aistros savo darbui, o tokiais atvejais visi stengiasi atskleisti tai, ką jie moka geriausiai.”.

Muzikiniam turui lapkričio pabaigoje besiruošiantis Vaidas taip pat džiaugėsi, kad pavyko ne tik sėkmingai nufilmuoti sudėtingus kadrus su dideliame aukštyje pakilusia skraidykle ar visai šalia jo motociklo važiuojančiu automobiliu, bet ir atskleisti bendrą dainos emociją.

Video klipe gerbėjai taip pat išvys specialiai klipo filmavimams iš Maskvos sugrįžusią aktorę Ievą Andrejevaitę.

Ieva yra mano pažįstama dar nuo vaikystės, todėl vis susitikę aptardavom, jog būtų smagu kartu padirbėti – anksčiau ar vėliau tai turėjo įvykti” – pasakojo Vaidas.

Merginos neišgąsdino nei drąsios klipo scenos, nei pasivaikščiojimas visiškai sutręšusiu tilteliu, kurį lentomis sutvirtino pats vaizdo klipo režisierius V. Rumšas.

Priešingai, Ieva džiaugėsi darbu su itin profesionalia komanda ir galimybe aplankyti gražiausias Lietuvos vietas.

„Nors, turiu prisipažinti, įsimintiniausia buvo vairuoti tą automobilį!” – juokėsi aktorė. O kas labiausiai įsiminė pačiam Vaidui? „Manau visiems bus aišku pažiūrėjus klipą.“ – plačiai šysojosi Vaidas.

Vaizdo klipas:

Filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)