Debiutinio „Sirenų“ vaizdo klipo siužeto linija vienija daugumai aktuali išdavystės tematika.
„Su klipo režisieriumi Vilmantu Grubiu jau pirmąjį susitikimą nusprendėme, jog dėl meilės nemirsime ir pateiksime kitą sprendimą - draugystę. Mūsų klausytojas, ryjant tablečių, perpjautomis venomis ar skęstančių alkoholio stiklinėje, mūsų nepamatys. Absurdiška, mes to net netoleruojame, be abejo suprantame, kad taip yra lengviau suvirpinti gerbėjų širdis bet...Mudvi esame pozityvios ir klipe nešame teigiamą žinutę, geresnį sprendimą – atsiverti, išsikalbėti, atsiremti į artimą žmogų“, – kalbėjo atlikėjos.

„Ant svetimų santykių griuvėsių, pilies nepastatysi. Viskas grįžta ratu, o pats didžiausias atpildas tave išdavusiam žmogui – matyti, kad ir be jo tu labai laimingai gyveni. Kad taip būtų, turi viduje stengtis tai pajausti. Kiekvieną rytą nubusti su gražiomis mintimis ir svajonėmis, patikėti jomis. Nėra nieko ko nepakeitė laikas, jis išgydo visas žaizdas, o nebranginti savo gyvenimo ar nesužinoti koks gražus jis gali būti, tai lengviausias sprendimas, kuriuo tu nieko neįrodysi ir nesulaikysi“, – kalbėjo Renata Klimaitytė.

„Savo muzikiniame klipe mes palikome žinutę apie tikrą draugystę, kuri padeda patikėti, kad turi sparnus ir gali skristi. Nepalaikau tų moterų, kurios lyg prisidengdamos kauke skelbiasi, jog geriausias draugais gali būti tik vyrai, o moterys visos tik pavydžios išdavikės. Bet juk kaip elgiesi tą ir gauni, ko bijai tą ir prisitrauki. Tai silpnumo požymis ir dažnai taip skelbiasi egoistiškos garbėtroškos, bijančios konkurencijos.

Kiekvienai moteriai reikia moters draugės, nesvarbu ar tai mama, sesuo ar vaikystės draugė, kolege, bet svarbiausia moteriškos sielos. Aš galiu tik padėkoti likimui už tai, kad žinau, ką reiškia turėti tikrą draugę“, – mintimis dalinosi Alvyda Chmelevskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)