Muzikiniame filme žymiausi Lietuvos atlikėjai tampa uoliais Darbėnų kaimelio ūkininkais, svajojančiais apie gyvenimą sostinėje. Visi jie – Vaida Genytė, Radži, grupės „Džentelmenai“, „Čilinam“, „Man-go“, „Pop Ladies“ bei „Olialia pupytės“ – pasiryžta dalyvauti kaimo Derliaus šventėje ir pristatyti įspūdingiausią savo gėrybę. Garbingos komisijos išrinktas nugalėtojas ir bus laimingasis, gausiantis auksinį bilietą į sostinę.

Kartu su kitomis grupės „Pop Ladies“ narėmis N. Bunkei teko įsikūnyti į itin ryškią heroję – pavydžią, kandžią ir visas kaimo paskalas žinančią melžėją, tuo tarpu muzikinėje pasakoje N. Bunkė visus pribloškė renesansinio stiliaus damos įvaizdžiu. Kuris įvaizdis jai tinka labiau – aikštingos ir įnoringos princesės, ar paprastos, viso kaimo gandus nešiojančios melžėjos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)