Ceremonijos pabaigoje dainininkė atliko savo naujausių dainų popuri kartu su roko grupe „The Flaming Lips“ ir daugybe spalvingus drabužius vilkėjusių transvestitų, o galiausiai paskelbė džiaugsmingą naujieną apie naująjį albumą.

Šėlstant žiūrovams ir nuo lubų pasipylus balionams Los Andželo arenoje „Microsoft Theater“, M. Cyrus pareiškė: „Klausykitės, visi. Mano naujasis albumas – „Miley Cyrus and Her Dead Petz“ – šiuo metu yra nemokamai prieinamas internete. Ačiū, kad įsijungėt su****us VMA. Iki pasimatymo su jumis visais ateinančiais metais!“

Apie to albumo išleidimą informuojančiame pranešime sakoma: „2015 metų MTV Videomuzikos apdovanojimų laidą vedusi Miley Cyrus jai įkandin išleido unikalų bendradarbiavimo projektą, pavadintą „Miley Cyrus & Her Dead Petz“. Šis projektas yra Cyrus pirmasis albumas, kuris bus nemokamai pateiktas vartotojams.“

„Šis albumas išaugo iš glaudaus bendradarbiavimo su Wayne'u Coyne'u, nepriklausomo roko legendų „The Flaming Lips“ lyderiu vizionieriumi ... ir kai kuriais įprastais jos prodiusavimo partneriais“, – rašoma žinutėje.

Kuriant albumą, įrašytą Oklahoma Sityje, iš kurio yra kilusi „The Flaming Lips“, bei garaže įrengtoje M. Cyrus studijoje, taip pat prisidėjo prodiuseris ir dainų kūrėjas Mike'as WiLL Made-It'as, prodiuseris Orenas Yoelis, grupės „Phantogram“ žvaigždė Sarah Barthel ir dainininkas Arielis Pinkas.

Jį sudaro 23 dainos, tarp jų „F**kin F**ked Up“, „Bang Me Box“, „Milky Milky Milk“, „Miley Tibetan Bowlzzz“ ir „Pablow The Blowfish“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją