Kino ir teatro aktoriui tai – tikras iššūkis, mat reperio amplua jis atsidūrė pirmą kartą. Auksinio kryžiaus laureatas pasižymi ypatingu gebėjimu suktis keliose srityse. Neretai jį galima išvysti triūsiant sporto salėse, dar dažniau – nacionalinio dramos teatro spektakliuose, kino aikštelėse bei serialuose. Šįkart jis ryžosi dar vienam iššūkiui – debiutui muzikos srityje.

Įvaizdį gerokai pakeitęs aktorius į idėją kartu su reperiais Ironvytu ir Deiwuzu įrašyti kūrinį reagavo itin entuziastiškai. Sakė, kad ties „Peronais“ jo reperio karjera nesibaigs ir prižadėjo pažerti dar daugiau staigmenų.

Štai praeityje garsus Deiwuzas apie sugrįžimą į sceną kalba ne taip užtikrintai. Nors, vis dar kartas nuo karto mina įrašų studijos slenkstį, tikina, kad apie reperio karjeros atšviežinimą nemąsto. „Jei išgirstumėte mano „raimo temą“, vargu, ar pavadintumėte tai, grįžimo į sceną tekstu“, – paklaustas, ar vėl žada koncertuoti šyptelėjo Deivydas Katinas.

Atlikėjas priklausė grupėms „Orda“, „Legato“ ir „Kitokie MC“. Repo muzikos mylėtojų širdis kadaise užkariavęs tokiais kūriniais kaip „Sentimentai“, „Viskas bus gerai“, „Verpetas“ bei su Vaidu Baumila įrašytu „Ji mano“, reperis ir vėl savo mintis išsakė repuodamas drauge su Ironvytu bei Mariumi Repšiu.

Vaizdo klipą trijulė patikėjo filmuoti Lietuvos scenos žvaigždžių jau pamėgtam Vilmantui Grubiui iš kompanijos „Gruvi Media“. Ironvytas jį apibūdina kaip tikrą profesionalą, mat tai jau ne pirmas jų bendras darbas. Vilmantas Grubys yra reperio kūrinio „Svajonės“ vaizdo klipo autorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)