Penktadienį čia traukė minios darbus pabaigusių ir atsigaivinti vėsiame vandenyje panorusių žmonių. Tiesa, ne visi žinojo, jog atvažiavę išsimaudyti ras kur kas daugiau – ant ežero kranto pastatytą nemažą sceną ir galimybę išgirsti pačių įvairiausių stilių gyvos muzikos.

Kaip ir kasdien po darbų į šį paplūdimį su visa šeima atvažiavome išsimaudyti. Gėlos ežerą esame pamėgę dėl skaidraus žalsvo jo vandens ir dėl to, jog dar ne visi vilniečiai jį žino. Tačiau nustebome, nes vos radome, kur pasistatyti automobilį, jau iš tolo buvo girdėti muzika. Nepasigailėjome atvažiavę, nes ne tik išsimaudėme, bet ir pašokome”, - džiaugiasi apie renginį iki šiol negirdėjęs vilnietis Marius.

Tačiau jaunimas čia traukė ne tik dviračiais, bet ir pėsčiomis. Ypač tie, kurie dalyvavo pirmajame Gėlos festivalyje pernai.

“Linksminsimės, šoksim, kelsim rankas į viršų, o po visų koncertų eisime atsigaivinti į ežerą. Kas gali būti geriau?”, - retoriškai klausė su didžiule draugų kompanija atvažiavusi Elžbieta.

Penktadienį scenoje pasirodė tokios grupės kaip “Joke” su TV laidų vedėju Giedriumi Leškevičiumi priešaky, “Baltasis kiras”, “Condor Avenue” ir dar daugelis kitų. Naktį publikos linksminti stojo diskžokėjai.

Festivalis Gėla tęsis ir šeštadienį. Be įvairiausių papildomų pramogų atvykusieji galės išgirsti “Skyders”, “Colours of Bubbles”, “jama&W”, grupę “Antikvariniai Kašpirovskio dantys” ir kt. Koncertai prasideda nuo 14 valandos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)