Saulės kaitra festivalio dalyvius vertė rinktis minimalius drabužių derinius. Merginos į savo lagaminus jau iš anksto krovėsi sukneles ir marškinėlių bei šortukų derinius, kuriuos demonstravo tris dienas vykusiame festivaltyje. Vaikinų garderobas kiek kuklesnis - vasariški šortai ir marškinėliai.

Publiką šiemet džiugina dar daugiau garso ir dar įvairesnė muzika – programas parengė dvigubai daugiau atlikėjų nei pernai. Tarp šių meto festivalio žvaigždžių: svečiai iš Švedijos – „Supersci“.

Festivalio svečius neužsižiopsoti į Parnidžio kopą kviečia ir daugybė lietuviškų atlikėjų: tikriausiai didžiausias roko muzikos atradimas LietuvojeGarbanotas Bosistas“ bei klausytojams gerai pažįstami „Keymono“. Scenos meistrai Grizlis ir Pitonas savo mėgiamus kūrinius gros iš vinilinių plokštelių, o Beatos Timinskaitės projektas „SillyCut“ į Nidos oro uostą atvežė bass stiliaus muzikos.

Festivalio dalyvių stilius - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)