Festivalio vartai atidaryti liepos 24-ąją, 9 val. ryto. Pramogų zonoje nuo pat 10 val. iki nakties bus galima pasidaryti festivalio tatuiruotę, išbandyti irklentes ar greitaeigį katerį, iššūkius medžiuose, vaikščiojimą lynu, stebėti riedlentininkų triukus, sudalyvauti kastinge ir galbūt pradėti aktoriaus karjerą.

Vakarop taip pat bus galima išmėginti ekstremalųjį Katapultos atrakcioną, greituosius pasimatymus, Capoeira, šviečiančius dažus ar piešimą šviesa.

Aktyvusis muzikinis „Galapagų“ gyvenimas penktadienį prasidės Slėnio scenoje 14.30 val. su energingais jaunos kartos rokeriais „The Independent“. Po jų koncertuos „Condor Avenue“, „Z on A“ ir ką tik beprotiškoje festivalio fotosesijoje įsiamžinę vilniečiai „Freaks on Floor“.

“Cirko palapinėje“ nuo pietų šventę švęs reperiai: 15.50 val. startuos „Operatyvūs“, po jų - „Dee & Kamy“, „Jama & W“.

Didžiąją sceną 19 val. atidarys roko vėliavnešiai „Colours of Bubbles“. Vėliau pasirodys bene geriausias pasaulio beatboxer‘is - žmogus orkestras iš Jungtinės Karalystės „THePetebox“. Į vakaro sutemas palydės jo tėvynainiai „Toploader“, o po jų – visuomet publiką ant kojų sukeliantys lietuviai „G&G Sindikatas“. Lygiai vidurnaktį Didžiojoje scenoje – ypač laukiami svečiai „Pendulum DJ Set & Verse“.

Tuo metu „Cirko palapinėje“ po 23 val. koncertuos „BA.“, Angelou, „Despotin Beat Club“, o visus taškus ant i paryčiais sudės DJ Makdett.

Nuo 22 val. iki 5 val. ryto veiks ir „Silent Disco“ scena, kurioje dirbs didžėjai Chris Metric, Makdett ir Name free. Ši diskoteka įstabi tuo, kad garsas joje skamba tik per ausines, sureguliuotas vienu iš trijų dažnių. Taigi, tarpusavyje žmonės gali šokti pagal skirtingus bytus.

Šeštadienį, liepos 25-ąją festivaliautojus žadins grupė „Arbata“, kurios koncertas prasidės 11 val. Slėnio scenoje. Po jų pasirodys latviai „Momend“ ir „Laime Pilniga“, svečias iš Izraelio Nadavas Dagonas, Liuksemburgo kompanija „No Metal in This Battle“, italai „JoyCut“. Po 18 val. savo koncertą surengs romantiškoji Alina Orlova.

Mėgstantys aktyvų poilsį šeštadienį „Galapaguose“ galės pradėti nuo pilates mankštos, pasikrauti energijos su ratuotais futbolininkais, o paskui pasinerti į nutrūktgalviškus nuotykius. Nuo 12 iki 15 val. vyks komandinės varžybos „Galapagai Challenge“, nuo 15 iki 16 val. – tradicinės šunų lenktynės.

„Cirko palapinėje“ nuo 10.30 val. šeštadienį koncertuos „Vilnius Massive“, „Glasshous“, estai reperiai „Hanf Kung“ ir lietuviai „Tavo Tėvas“, „Dogma“, „Omerta“, MC Mesijus su Munpauzen bei „Tie Geresni“. 23 val. viską karūnuos „Golden Parazyth“ pasirodymas.

Didžiojoje scenoje šeštadienio programą 19 val. užkurs „Lilas ir Innomine Orchestra Show“, po jų scenos stogą kilnos „Trubetskoy“ iš Baltarusijos, BIX ir Latvijos metų atradimas Aminata. 23.30 val. Didžiojoje scenoje pasirodys amerikiečių hip hopo nenaudėliai „Mobb Deep“.

„Silent Disco“ šeštadienio vakarą plokšteles suks estas DJ Shromik ir vilniečiai didžėjai Arthur Lock bei CookieJar. Be to, naktį iš šeštadienio į sekmadienį veiks diskoteka „Neonkės“, kurioje susirinkusius iki švytėjimo įelektrins Kym Wild, „The Sneekers“ ir „Red Milk“. Vakarėlis tęsis iki 5 val. ryto.

Į festivalį „Galapagai 2015“ organizatoriai kviečia vykti „Lietuvos geležinkelių“ traukiniais. Maršrutu Vilnius - Turmantas liepos 24-25 dienomis traukinio bilietas su „Galapagų“ festivalio bilietu, o atgal – su festivalio apyranke kainuos 50 proc. pigiau.

TraukiniaiVilniaus į Turmantą festivalio „Galapagai 2015“ dienomis vyks 8:13, 11:44, 15:10, 17:50. Turmante lauks Zarasų autobusai, kurie liepos 24-25 dienomis kursuos šiais laikais: 10:42, 14:13, 17:34, 19:52. Sekmadienį, liepos 26 d. iš Zarasų autobusų stoties į Turmantą autobusai važiuos 8:00, 11:30 ir 15:30.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)