Graikų mitologinės būtybės – seserys gorgonės, iš kurių žymiausia – Medūza, nėra simpatiški personažai. Tačiau jų galingi žvilgsniai ir kraujas, kuris gali būti ir nuodas, ir vaistas, suintrigavo elektroninės muzikos kūrėją.

V.Tamošaitis-GeraiGerai, savo solinį albumą pavadinęs „Gorgon‘s Son“ (lietuviškai „Gorgonės sūnus“) pasakoja, kad graikų mitas įkvėpė sukurtišios legendos pratęsimą.„Gorgonės sūnus – išgalvotas personažas, mūsų fantazijos vaisius. Vieną iš trijų seserų gyvačių kasomis mes sukergėme su Afrikos dievu hienos galva. Gimusiam sūnui sukūrėme asmeninį mitą: jis gyvena užsidaręs olose, bijo dienos šviesos ir todėl išlenda tik naktį, - šypsodamasis dėsto GeraiGerai. – To paties pavadinimo daina pasakoja apie tai, kad žmonės sužino apie šitą sūnų ir bando iškrapštyti jį iš komforto zonos, galvodami kad jam oloje yra blogai. Tačiau iš tiesų jam ten puiku, bet jis priverstas trauktis, bėgti nuo tų, kurie jo slaptą pasaulį bando paversti pragaru.“

Šią dainą muzikos prodiuseris pristatė savo naujausioje programoje, kartu su 13 kitų naujų kūrinių. Taip pat skambėjo jau gerai žinomi hitai „Super Ladygirl“, „Without Them“ ir „Hammock“.

Albumo pristatymo koncertuose GeraiGerai pirmąkart dainavo pats. „Mano atliekama daina vadinasi „Fever“. Ir taip jau sutapo, kad prieš koncertą peršalau, teko gerti daug arbatos ir skubiai sveikti. Mano savijauta atitiko kūrinio pavadinimą“, - pasakojo V.Tamošaitis.

Koncertų publika jam suteikė milžiniškos energijos. „Jėga! Buvome labai šiltai sutikti, susirinko gerokai daugiau žmonių, nei galėjome tikėtis. Mūsų koncerto Vilniuje savaitgalį vyko keturi stiprūs festivaliai, bet publikos nestigo. Labai noriu padėkoti visiems atėjusiems. Žiauriai pamalonino jų palaikymas ir labaigeri atsiliepimai“, - kalbėjo GeraiGerai.

Kartu su juo scenoje pasirodė vokalistai Karolis Rupkus, Monika Ganga, Petunija, Audronė, Gabrielė Vasiliauskaitė ir būgnininkas Sergejus Makedonas. „Taip pat atlikome vieną netikėtą triuką: skambant dainai „Special Weapon“ į sceną atėjo mergina iš minios ir visų nuostabai puikiai padainavo kūrinį. Iš tiesų tai buvo ką tik iš Vengrijos grįžusi vokalistė Justina Vaikutytė, tikroji šios dainos atlikėja, kurios balsas ir skamba įraše“, - atskleidė GeraiGerai.

„Saulė šviečia, prie vandens kviečia. Ilsimės ir ruošiamės naujiems darbams. Kaip tik pradėjome vienos lietuviškos dainos įrašus...“ – intrigavo GeraiGerai, savo trofėjų kolekcijoje turintis vieną M.A.M.A. statulėlę už geriausią metų debiutą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją