„Rastaman“ klipas – margaspalviai keturių grupės narių, Hokšilos, Leo, Frenchmano ir Buffalo Stone, nuotykiai. Personažai pakliūna į keistas vietas ir patiria daug juokingų nuotykių, kol galų gale pasiekia įtartinai Vilnių primenantį Babylono miestą ir jame tampa muzikantais.

„B.J.Fighters“ nariai buvo labai patenkinti savo animacinių personažų tikroviškumu. Ypač vykęs visiems pasirodė grupės boso gitaristas „Buffalo Stone“, kuris klipe atlieka vieną pagrindinių rolių: jį apteršia paukštis, nuo blondinės jis gauna į klyną, o pagaliau jam pradeda vaidentis... „Klipas - labai juokingas. Mums, tiksliau, mūsų animacinėms kopijoms, nuolat atsitinka visokių keistų dalykų. Klipe ir be mūsų labai daug veikėjų: didžiakrūtės gražuolės, mergina-ryklys, karvė, kupranugaris, keistas autobuso vairuotojas, kuris nužudomas, o paskui atgyjantis. O man juokingiausias toks „bičas", kuris nuolat vemia“, - pasakojo Hokšila.

Klipas „Rastaman“ bus patalpintas ir į debiutinį Hokšilos ir „B.J.Fighters“ albumą, kuris turėtų pasirodyti liepos pradžioje.