„Nemanau, kad jiems (naujiesiems festivaliams – red.) pavyko, kad organizatoriai pateisino savo lūkesčius. Manau, kad jie nesurinko savo auditorijos ir kitais metais nebevyks. Manau, kad toliau progresuos „Karklė“, „Granatos“, „Galapagai“ taip pat tvirtai laikys pozicijas. „Tundra“ – visiška tundra, niekam nebeaktuali, „Sattos“ nebėra, neaišku, kaip bus su „Sūpynėmis“. Manau, kad kitais metais turės labai daug ką apgalvoti po šių metų“, - laidoje „Greiti pietūs“ kalbėjo V. Voronavičius.

„Velnio akmens“ festivaliui V. Voronavičius piešė šviesią ateitį: „Mes liksime, augsime, progresuosime. Mūsų tikslas – patekti bent į festivalių ketvertuką. Aš manau, kad mūsų konkurentai yra visi visi festivaliai, kurie vyksta Lietuvoje“, - sakė V. Voronavičius.

Kalbėdamas apie festivalius, jis išskyrė „Bliuzo naktų“ festivalį, tačiau ne teigiamoje šviesoje:

Bliuzo naktys“ – baisus festivalis. Ten yra žmonės, kurie važiavo ten, kai jiems buvo 22, dabar jie važiuoja, kai jiems yra 40, ir dar vaiką 16-os atsiveža. Viskas, gerai, tai yra labai šeimyniškas festivalis, kuriame renkasi labai lojali auditorija, kuriems tas bliuzas. Realiai, kas klauso bliuzo Lietuvoje? Turbūt tiems žmonėms, kurie važiuoja, bliuzas yra antroje vietoje“, – sakė V. Voronavičius.