Kūrinys „Sapnas“, Jurgos gerbėjus sugrąžinantis į „Aukso pievos“ laikus, išties turi savyje kažkokią paslaptį, todėl nieko keista, kad į jo vaizdo klipo filmavimą išsiruošusius kūrėjus lydėjo keistos mįslės.

„Supratau, kad gamta gali pasiūlyti žmogui scenarijų, bet jis savo scenarijaus gamtai permesti negali“, - pastebėjo Jurga, pasibaigus emocingai klipo filmavimo sesijai.

Pakeliui į ją sugedo komandos automobilis, vėliau netikėtai subjuro orai, nors jų prognozuotojai žadėjo ką kita. „Kartais norėjosi tiesiog klykti iš šalčio“, - prisipažino Jurga, vaizdo klipe atliekanti pagrindinį vaidmenį neįprastose ir net ekstremaliose situacijose: ji supasi pušų viršūnėse, siūbuoja ant skardžio, bendrauja su vilkais.

Pastaroji draugija dainininkę iš pradžių šiurpino, tačiau ilgainiui ji leidosi vilko ne tik apuostoma, bet ir palaižoma. Tiesa, klipo kūrėjai atskleidė, kad norėdami prisivilioti vilką prie Jurgos rankų panaudojo mažą gudrybę – jos delnus patepė paštetu.

„Klipe susipina žmogaus ir gyvūno istorija, emocinė kelionė. Tikiuosi, kad „Sapno“ klipas įkvėps žmonėms jėgų eiti savo keliu, kad ir koks jis būtų“, – kalbėjo Jurga.

Dainininkės įsitikinimu, visada labai svarbu stebėti aplinką, nes joje – daugybė atsakymų. Jurgai pačiai ankstų rytą miško prieblandoje teko išgyventi daug nekasdienių pojūčių. „Mistika tiesiog tvyrojo ore“, - šypsodamasi teigė atlikėja, pasirinkusi tokią pat netikėtą ir mistifikuotą klipo pabaigos sprendimą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)