Laukia įvairios publikos

Idėja organizuoti festivalį Saxtone ir Paul Monroe kilo dar tada, kai jiedu įkūrė muzikinę kompaniją.

„Sėkmingai vystant „Meska Music“ veiklą Lietuvoje bei užsienyje, atsirado poreikis sujungti daugybę atlikėjų vienam nepakartojamam savaitgaliui. Tai bus vienas ilgas vakarėlis su geriausiais šokių muzikos atstovais“, - sako kompanijos atstovai. 

„Orientuojamės į jaunus žmones, prijaučiančius elektroninei muzikai. Mūsų festivalyje pasirodys įvairių elektroninės muzikos stilių ir pažiūrų artistai, todėl ir tikimės sulaukti publikos mėgstančios muziką plačiąja prasme ir neskirstančios jos į subkategorijas“, - paklausti apie savo auditoriją pasakoja festivalio organizatoriai.

Galimybė sužibėti

„Meska Music Festival“ organizatoriai šįmet sugalvojo malonią staigmeną savo lankytojams. Perspektyvūs didžėjai turės galimybę patys užlipti ant scenos. „Nemažai jaunuolių mums rašė, siuntė savo muziką. Todėl nusprendėme juos apjungti ir suteikti galimybę pasirodyti atviroje scenoje. Dalyvius atrenkame mes patys – festivalio organizatoriai. Klausomės visų užsiregistravusių ar kitaip su mumis susisiekusių artistų, didžėjų ir renkamės“, - apie šventės rengėjai.

Užsiregistruoti pasirodymui vis dar galima siunčiant savo ar grupės aprašymą adresu tony@meskamusic.com arba festivalio metu prie informacinės palapinės.

Kūrybos klausymo seminaras

Dar viena galimybė laukia ir pradedančiųjų muzikos prodiuserių, beat makerių. Festivalio metu jie galės pasirodyti ir būti įvertinti, gauti patarimų iš patyrusių didžėjų bei muzikos prodiuserių. Laimingiausiems gali būti suteikta galimybė bendradarbiauti su „Meska Music“ įrašų kompanija.

Didžėjai ar prodiuseriai, norintys dalyvauti „Kūrybos klausymo seminare“, turės užsiregistruot informacijos palapinėje festivalio metu ir su savimi turėti savo kurybos dainą (Usb rakte arba CD formatu).

Kiekvieną dalyvio pristatomą dainą klausys ir aptarinės komisija, kurią sudarys Vitas Vaičiulis („Electronic I“), DJ Mindaugėlis, „Meska Music“ kompanijos atstovai Paul Monroe ir Saxtone.

Paaiškino pavadinimo reikšmę

Neįprastas festivalio pavadinimas gali užminti klausimų. Organizatoriai paaiškino, kodėl jį taip pavadino. „Šiuo vardu pavadinome įrašų kompaniją, mums tiesiog patiko „meska“ raidžių skambesys - taip atsirado ir festivalio pavadinimas. Ir norėtume pabrėžti, jog „Meska Music“ niekuo nėra susijusi su meška ar lokiais“, - šypteli pašnekovai.

Muzikos šou organizatoriai džiaugiasi, kad į festivalį pavyko prisikviesti daug žinomų ir jaunimo mėgstamų atlikėjų, grupių bei didžėjų. Kelias dienas vyksiančiame festivalyje pasirodys Kandy Killers, Jurgis Didžiulis, DJ Mindaugelis, Paul Monroe, Saxtone, Kick Punch Gang, Viktorija Faith, Virus J, „Electronic I“, Evonii & Monocell, Anthonis, Benua bei daugybė kitų. Iš viso bus 3 scenos bei scena su atvira registracija.

Džiugins ne tik muzika

Festivalis vyks nuo liepos 10 iki 12 dienos. Organizatoriai pasirūpino, kad praalkusieji turėtų galimybę rinktis iš įvairaus maisto. „Meniu bus ypatingai platus: vegetariška virtuvė, kepsniai ir mėsos patiekalai, picos, mėsainiai, meksikietiška virtuvė“, - vardijo organizatoriai. - Pramogos lankytojams numatytos įvairiausios: jachta, sauna, vandens dviračiai, stalo futbolas, irklentės, tinklinis, purvo duobė ir daug kitų vandens bei sausumos pramogų.“

„Sala ir visas Zarasų kraštas yra nepakartojamo grožio. Visus mačiusius ir nemačiusius kviečiame tai padaryti mūsų festivalio metu. Pasiekti jį labai lengva, nes susisiekimas su Zarasų miestu yra patogus tarpmiestiniais autobusais ar traukiniais tiek iš Vilniaus, tiek iš kitų Lietuvos miestų“, - pažymi festivalio organizatoriai.

Įdomu tai, kad renginyje galės apsilankyti ir itin jauni muzikos gerbėjai. Tiesa, galios kelios taisyklės. „Jaunuoliai iki 16 metų amžiaus turi būti lydimi tėvų ar suaugusio lydinčio asmens. Vaikai iki 10 metų amžiaus gali aplankyti festivalį nemokamai, jei yra su tėvais ar suaugusiu globėju, turinčiu galiojantį festivalio bilietą. Renginyje lankytojai galės apsistoti savo palapinėse arba kemperiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją