Pastaruoju metu Marius Repšys savo gerbėjus stebino demonstruodamas milžinišką jėgą. “Facebook“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame pritūpia su 180 kilogramų sveriančia štanga. Aktorius paaiškino, kad ruošiasi trijų veiksmų jėgos varžyboms Palangoje.

Panašu, kad iššūkius mėgstantis aktorius nusprendė išbandyti savo jėgas ir muzikos pasaulyje. "Seniai jau norėjau išmėginti save šio žanro muzikoje. Mažai kas įžvelgia, kad repo muzika - tai viena iš poezijos formų. Kai kurie žmonės vadina ją gatvės poezija, purvinomis eilėmis, o man ji atrodo nuoširdi ir tikra. Todėl, kai Ironvytas pasiūlė prisidėti prie šio kūrinio gimimo - iškart sutikau", - sakė aktorius.

Paklaustas apie įspūdžius filmuojantis vaizdo klipe bei kas buvo sunkiausia, aktorius atsakė: "Tai ne pirmas klipas, kuriame filmavausi, todėl baisu nebuvo. O kai filmavimo aikštelei vadovauja Vilmantas Grubys, būna ramu - žinau, kad viskas pavyks puikiai. Filmavimas kine ir vaizdo klipe skiriasi tuo, kad čia būtinas sinchronas su dainos žodžiais, o man teko repuoti daug“, - juokėsi Marius Repšys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)