„Tokios koncertų gausos ir merginų dėmesio mes tikrai nesitikėjome“ – dalinosi malonia patirtimi E.G.O. grupės vaikinai, - be galo malonu girdėti, kai atliekant autorines dainas, su mumis kartu dainuoja visa minia.“

Fatalizmas čia, ar ne, tačiau tai, kad vaikinams buvo lemta būti scenoje, gali patvirtinti kiekvienas, išgirdęs bent vieną jų pasirodymą. „Aš iki šiol stebiuosi, kad mums neturint net gi vadybininko, tenka kartais atsisakyti koncertų. Mes į juos tiesiog nespėjame“, – aiškino situaciją grupės įkūrėjas Karolis Šliažas – man pačiam tenka ne tik dainuoti, tačiau ir kurti visas mūsų autorines dainas, atlikti visus įrašus, spręsti dėl stiliaus, fotosesijų ir kitus be galo svarbius niuansus mūsų grupės veikloje. Visa tai atima tikrai ne mažai laiko.“

Nepaisant tokio įtempto grupės E.G.O. grafiko, vaikinai niekada nepalieka savo gerbėjų be dėmesio. Po kiekvieno koncerto jau iš tolo matosi susibūrę už scenos gerbėjai. „Mes gerbiam savo klausytojus ir esam jiems labai dėkingi. Tik jų palaikymas ir verčia mus judėti pirmyn, stengtis, dainuoti ir kurti, tad net išsekę ir pavargę po koncerto, mes visada randame laiko pabendrauti su gerbėjais“ – dalinosi savo įspūdžiais grupės E.G.O. vaikinai.

Jauni ir gražūs grupės nariai it medus traukia dailiosios lyties atstoves. Juk paslaptingi E.G.O. vaikinai iki šiol neatskleidė, ar jų širdys užimtos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)