Festivaliautojai turės išskirtinę progą pasiausti neoninių dažų vakarėlyje „Neonkės“, kurį ypač pamėgę sostinės klubo „Opium“ gerbėjai. Ši nenuplaunama elektroninė euforija yra neatsiejama nuo „The Sneekers“, kurie ir vadovaus paradui saloje. Dažai nusiplauna, bet prisiminimai lieka.

„Tai bus vienas didžiausių neoninių tūsų, kada nors vykusių Lietuvoje, kartu su vienais geriausių didžėjų – „The Sneekers“, „Red Milk“ ir Kym Wild“, - teigia „Galapagai 2015“ organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

„Žinoma, visąlaik norisi grįžti į šitą festivalį. Faina, prie ežero labai gera atmosfera“, - sako „The Sneekers“ - vienas populiausių Lietuvos elektroninės muzikos projektų, gyvuojantis nuo 2009 metų.

Projekto nariai itin gerai žinomi Vilniaus klubo „Opium“ publikai – visi jų vakarėliai būna sausakimši. O didžiausi „The Sneekers“ hitai „Green City Lights“ ir „All You Need is Lovin“, dominavę radijo stočių topuose, veda iš proto reiverius toli už klubo sienų.
Kitas žinomas didžėjų duetas – „Red Milk“ festivalyje atstovaus Vilniaus „rajoną“ su savo žymiausia necenzūrinio profilio groteska, pašvęsta miegamiesiems kvartalams – „Beat Patrol (Įvykis Rajone)“.

„Galapagų“ naktyje šeimininkaus ir Kym Wild – gerai žinomas projektų „Nesakyk Mamai“ ir „Metal On Metal“ narys, festivalio publikai jau įsiminęs 2011 ir 2013 metų pasirodymais.

Ypač atraktyvi festivalio pramoga laukia „Neptūnas Silent Disco“ diskotekoje. Tai yra išsikirtinis vaizdas, kai žmonės šoka sau ir vieni su kitais, tačiau muzikos nesigirdi. Visi šokantieji turi galimybę vienu metu „taškytis“ pagal skirtingas muzikos stilistikas, nes kiekvienas gali pasirinkti, kurio iš trijų DJ muzikos klausytis per bevieles ausines, nustatytas trimis skirtingais dažniais.
Diskotekos bloke gros DJ Makdett – prisiekęs festivalio narys nuo 2012-ųjų. Jo pozityvi ir energinga muzika, o kartu mokėjimas būti ir švelniu, ir aštriu nepalieka abejingų.
Kitas jaunasis festivalio šeimos brolis – 17-metis Chris Metric iš Vilniaus, future bass ir french house stilių atlikėjas, kurio kūrinys „Tokyo 91“ jau surado savo klausytoją radijo eteryje.
Dar vienas festivalio duetas „Name-free“ – kilnos diskotekos stogą su savuoju techno setu. Vaikinai kepa oficialius remiksus tokių žanro meistrų kaip „Bonafide3000“, „Golden Parazyth“ ir kt.

Iš viso festivalyje „Galapagai 2015“ veiks penkios scenos - Didžioji, Slėnio, Paplūdimio, minėtoji „Neptūnas Silent Disco“ ir Cirko kupolas. Kaip jau skelbta anksčiau, festivalio programoje taip pat gros „Mobb Deep“, „Pendulum DJ Set & Verse“, „ThePetebox“, „G&G Sindikatas“, „BA.“, „Golden Parazyth“, Aminata ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją