Ingrida tiesiog dievina jūrą. Jos ošimas merginą nuramina, įkvepia kurti ir svajoti. Todėl pastebėjusi delfinų trenerio, su kuriuo ruošdavosi pasirodymams, Mariaus Bagdonavičiaus hobį - kurti trumpus video filmukus bei fotografuoti, pasiūlė jam užfiksuoti gražiausias savo akimirkas praleistas prie jūros, kad grįžusi į Vilnių galėtų šildytis jaukiais prisiminimais. Taip gimė dainos „Nebijok“ mini muzikinis klipas. Nors filmavimas vyko kovo mėnesį ir Baltijos jūra tuo metu buvo šalta kaip ledas, Ingrida jautėsi kaip karštą vasaros dieną.

„Filmavimo metu buvo gera jaustis laisvai. Nebijojau būti valiūkiška ir vaikiška, bėgiojau besiplaikstančiais plaukais ir basa.... Jaučiausi kaip vaikystėje: buvau savimi- tokia Ingrida, kokia iš tiesų ir esu! Džiaugiuosi, kad video klipe užfiksuotos tikros, nesurepetuotos ir nesuvaidintos emocijos. Tokios, kokios mane užlieja prie jūros… Kai girdžiu jūros ošimą - jaučiuosi laiminga ir laisva, kaip dainoje - „už debesų ir tolių,kur viskas tarsi Rojuj“, - sakė Ingrida.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)