„Bleeding Heart“ – ne pirmas Soliario ir „One Element“ bendradarbiavimo vaisius. Kartu šie talentingi kūrėjai savo klausytojams pristato jau trečią šokių muzikos kūrinį. „Dirbti kartu su „One Element“ Soliarį pasikvietėme neatsitiktinai. Lietuvoje nėra daug atlikėjų, kurie nebijo eksperimentuoti šiuo metu pasaulyje populiarios, elektroninės šokių muzikos srityje, o Soliaris – vienas tokių. Džiaugiamės dirbdami su juo,“ - pasakoja „One Element“ komandos nariai.

Trys, talentingi šokių muzikos prodiuseriai, besislepiantys po „One Element“ vardu pristato save kaip jaunų, veržlių bei inovatyvių žmonių komandą, kurių neatsiejama gyvenimo dalis yra kūryba.

„Atsižvelgdami į šiuolaikines, vyraujančias tendencijas, veržiamės į priekį tiek muzikos, tiek vaizdo klipų kūrimo srityje ir siekiame tik aukščiausių rezultatų. Na, o pagrindinė šio projekto idėja – vystyti ir plėtoti šiuolaikinės šokių muzikos propagavimą Lietuvoje ir už jos ribų,“ – apie save pasakoja „One Element“.

Kartu su naujausiu kūriniu, „One Element“ ir Soliaris pristato vaizdo klipą, kurio pagrindine siužetine linija komanda pasirinko gyvenimišką ir realią istoriją.

„Kurdami ir apgalvodami idėjos realizavimą, ne sykį keitėme pradinį scenarijų. Kadangi vaizdu nusprendėme pasakoti tikrą istoriją, kurioje daug siužetinių vingių ir detalių, visko tiesiog nebūtų įmanoma sutalpinti į vieną vaizdo klipą. Dėl šios priežasties atsisakėme kai kurių situacijų, scenų ir klausytojams pristatome lengvai suprantamą ir žiūrimą produktą,“ – pasakoja vienas klipo kūrėjų Edvardas Savickis.

Prie „Bleeding Heart“ vaizdo klipo kūrimo prisidėjo gausi komanda, kurioje – visažistai, stilistai, kūrybinė grupė, o vieną pagrindinių vaidmenų vaizdo klipo kūrėjai patikėjo Soliariui.

„Filmuoti klipą – labai smagu ir įdomu! Įdomu bendrauti ir dirbti su beveik nepažįstamais žmonėmis (dauguma komandos narių susipažino tik filmavimo aikštelėje), tačiau smagiausia yra, kad visi vienodai laukėme ir jaudinomės dėl galutinio rezultato,“ – tvirtina „Bleeding Heart“ vaizdo klipo komandos nariai.

One Element feat. Soliaris – Bleeding Heart:

Vaizdo klipo filmavimo akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)