“Aš ir visa komanda džiaugiamės galėję prisidėti prie šio muzikinio klipo kūrimo. Turėjom ilgą darbingą filmavimo dieną, kurioje netrūko netikėtumų ir nuotaikingų akimirkų. Esame patenkinti bendru mūsų kūriniu”, - sako kompanijos vadovas ir vaizdo klipo režisierius Vilmantas Grubys.

Filmavimo pasiruošimas užtruko ne vieną dieną. Visa „Zuzi entertainment“ ir „Gruvi media“ kūrybinė komanda įnirtingai iki pat paskutinės akimirkos dėliojo įvairiausias smulkmenas, kad rezultatas būtų toks, koks yra dabar.

„Taujėnų dvare“ vykęs filmavimas įkalino Eglę Jakštyte kartu su visa komanda beveik parai, kol galiausiai buvo baigti visi filmavimo darbai.

Tiesa, nepaisant didžiulio nuovargio pati Eglė yra labai patenkinta sunkaus darbo vaisiumi. „Tai pirmasis mano autorinės dainos muzikinis klipas, todėl sudėdama visas mintis ir jausmus tikiuosi, kad klausytojai visą tai įžiūrės ir supras mano perteiktą žinutę”, - įspūdžiais dalijosi Eglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)