Su Mantu Jankavičiumi, Justinu Lapatinsku, Arina, „Skamp“, „Žas“, „AC/DC Project“ ir kitais projektais dirbantis V. Jonušis su muzikantų grupe „Fire It Up“ įrašė dainą, kuri, anot paties kūrėjo, atspindi jo išgyvenimus.

Roko muzikos atstovas sako, kad šis stilius taikliausiai padeda atspindėti visus patirtus išgyvenimus ir emocijas.

„Į šį kūrinio skambesį sudėjau viską, ką buvau sukaupęs ir išgyvenęs. Muzika padeda atspindėti įvairias emocijas. Pasirinkau roko žanrą, nes rokas, mano manymu, geriausiai atspindi vidinius išgyvenimus“, – sako Hugis, savo kūrinį įvilkęs į neįprastą rokerišką rūbą.

„Memories“ yra parašyta be vokalo partijos. Muzikantas neabejoja, kad prisiminimams žodžių nereikia. Nes muzika yra laisva ir neįpareigojama žodžių ar frazių, todėl kiekvienam savaip interpretuojama.

„Su žodžiais klausytojui transliuoji konkrečią informaciją, o kiekvieno jų prisiminimai yra skirtingi.“, – pabrėžia V. Jonušis.

Dainai „Memories“ grupės „Fire It Up“ įrašytas vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)