Dešimt festivalių 

2014 metais sudrebinęs gigantišką „Tomorrowland“ renginį, šią vasarą Tujamo šokdins ne mažiau dešimties šokių muzikos festivalių skirtinguose pasaulio kampeliuose. 

Festivalių sezoną didžėjus atidarys jau netrukus, užbaigęs šiuo metu vykstantį pasirodymų turą Amerikoje. Dabar Tujamo vieši Majamyje, kur tęsia savo muzikinę kelionę po sausakimšų naktų Niujorke ir Sietle.

Energija trykštančius pasirodymus Tujamo įelektrina ne tik šviežiausiais kitų prodiuserių kūriniais. Daug laiko studijoje praleidžiantis vokietis klausytojų ausis nuolat pamalonina savo darbais.
Žymiausias jų – drauge su Amerikos EDM žvaigžde Steve'u Aoki prodiusuotas klubinis monstras „Boneless“. 

2015-uosius Tujamo pradėjo galingu „S.A.X.“ leidiniu, gimusiu bendradarbiaujant su Laidback Luke. Šiuo metu šokių muzikos topus baigianti užkariauti skambi naujiena – kartu su Jacob Plant sukonstruotas kūrinys „All Night“.

Raketas ruošia lietuviai

Jau šiandien aišku, kad po žvaigždėtu klubinės fiestos „Stebuklas“ dangumi skambės ne tik didžiausi Tujamo hitai. Smarkiausias klubines raketas Trakų pilyje užtaisys visas būrys Lietuvos didžėjų.

Į „Stebuklo“ sceną kops nuo pat pirmosios fiestos čia dalyvaujantys didžėjai Ignas ir Jovani. Tiesa, šįkart Jovani bendram pasirodymui prikalbino Rolandą Mackevičių – draugai pasirodys kaip „Radistai“.

„Stebuklo“ atlikėjų sąraše taip pat spindi Roxtr, „Lithuania HQ“ didžėjus Dwin ir G Spot DJs duetas.
Trakų pilį ir „Stebuklo“ sceną jau aplankė tokios EDM muzikos žvaigždės kaip „Swedish House Mafia“ įkūrėjas Steve Angello, Otto Knows ir Thomas Gold.


Laidback Luke & Tujamo – S.A.X.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)