Kaip pats A. Janonis teigia, Plungėje jis buvo šokiruotas vienos garbingo amžiaus moters elgesiu. „Ji, man dar bedainuojant, užlipo ant scenos ir įteikė gėlę, žarstė komplimentus, jog aš labai panašus į Aleksandrą Rybaką. Moteris išsireikalavo net bučinio, kadangi A. Rybakas viešdėdamas Lietuvoje ją pabučiavo, – savo įspūdžiais dalinasi „Lietuvos balso“ finalininkas. – Negana to, prieš nulipdama nuo scenos ji sugriebė man už sėdynės ir padėkojo už koncertą. Tiesiog netekau amo, bet mirktelėjau tai patrakusiai moteriškei akį.“

Be to, atlikėjas Audrius Janonis pasakoja, kad vieno prekybos centro pardavėja taip apsidžiaugė pamačiusi projekto dalyvius, jog vos tramdė emocijas: „Vienam prekybos centre stovint prie kasos darbuotoja mus atpažino. Pasirodo moteris yra milžiniška „Lietuvos balso“ gerbėja. Gaila, ji negalėjo atvykti į musų koncertą, nes tuo metu dirbo. Ji buvo labai maloni ir tokia susijaudinusi, negalėjo patikėti, kad tai mes. Pažadėjome dar būtinai sugrįžti į Plungę, juk dėl tokių gerbėjų mes ir lipam ant scenos“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)