„16 Hz tribute“ ryžtųsi viskam

Evaldas Ragelis (23), Matas Kaunietis (21) ir Žilvinas Lipnickas (22) prieš porą metų debiutavo „Chorų karuose“. Sėkmingai televizijos projekte pasirodę vaikinai prieš metus subūrė grupę „16 Hz tribute“. Jų repertuare – tik „16 Hz“ hitai.

Vaikinai neatmeta galimybės pasiryžti avantiūrai dėl populiarumo. „Greičiausiai ryžtumėmės viskam. Na, tik nieko neprisiaugintume, gal nenusiskustume plikai, tačiau aktyviems iššūkiams tikrai pasiryžtume“, – pasakojo „16 Hz tribute“.

Šiuo metu vaikinai stengiasi tobulinti sugebėjimus ir siekti populiarumo dainomis, tačiau pripažįsta, kad jei reikėtų, dėl žinomumo galėtų užmegzti artimus santykius ir su įžymiomis merginomis ar įsivelti į kitokius surežisuotus skandalus.

Atlikėjai patikino, kad nė vienas trijulės narys neprotestuotų prieš avantiūras: „Labai gerai sutariame, pažįstame vienas kitą jau seniai, juk dainavome viename chore, manau, visi pritartų.“

Visi trys grupės nariai buvo „16 Hz“ vadovaujamo Studentiško choro nariai, tad legendinės grupės antrininkais tapo ne be reikalo. „16 Hz“ vyrai šiuos vaikinus jau buvo patikrinę ir gerai pažinojo.

E.G.O. grupėje skandalai įvyks natūraliai

Mažiau nei prieš pusmetį įsikūrusią grupę E.G.O. sudaro keturi vaikinai: lyderis Karolis Šliažas (27), Povilas Žilionis (20), Mantas Sakalauskas (19) ir Mažvydas Raudonis (20). Vaikinai žada gerbėjus gundyti talentu, o ne nuogybėmis ir skandalais, nors neseniai pristatytame jų vaizdo klipe mergina filmavosi be liemenėlės.

„Negalvojame apie avantiūras, nes esame susikoncentravę į muziką. Stengiamės žiūrovus papirkti kūriniais. Dar prieš susiburdami šnekėjome apie skandalus ir nusprendėme, kad nenorime to daryti. Manome, kad tai daro tie, kurie neturi ko parodyti ir stengiasi tuo pelnyti gerbėjų dėmesį, – nuomonę dėstė ketvertukas, tačiau vėliau suabejojo: – Galbūt ateityje kas nors ir bus.“

E.G.O. vaikinai neplanuoja avantiūrų, į kurias norėtų įsisukti, tačiau neatmeta galimybės, kad gali įvykti kas nors neplanuoto. „Tokie dalykai turi įvykti natūraliai, – kalbėjo atlikėjai. – Jei tai daroma dirbtinai, matyti, ypač Lietuvoje, kur maža rinka ir visi visus pažįsta.“

Ketvertukas atskleidė, kad nėra susitarimo specialiai vengti skandalų, vienintelė grupės taisyklė – nevartoti svaigalų. „Nei prieš koncertą, nei po jo nevartojame alkoholio. Lipame į sceną ir grįžtame namo blaiviomis galvomis“, – patikino dainininkai.