Piltnaktis: sek, stebėk mėnulį

Kerintis, kiek gąsdinantis ar viliojantis savo paslaptingumu – Mėnulis žmonijos istorijoje turi išties nemenką reikšmę. Pilnatis dažnai asocijuojasi su potvyniais ir atoslūgiais ar nemiga ir polėkio kupinomis mintimis iki pat paryčių, tad jei tik nestokojate kūrybinių impulsų, pasinaudokite proga šią naktį pabėgti nuo neskoningos kasdienybės. Tai ne duoklė mitologijai, o pripažinimas fakto, kad gamta turi labai didelės įtakos mums visiems.

Naktis be protinių bei garsinių teršalų

Nuotaikos architektė Eglė Naujokaitytė, žinoma kaip Muk. Vienintelio lietuvišką avant-pop ir kultūrinį reivą grojančio kolektyvo „Verslo Rizikos Rezervas", arba tiesiog V.R.R., atstovė pasitiks Piltnakčio vestibiulyje ir glostys ausis pop­avangardiškomis, 90-ųjų Mančesterio reivo sceną menančias dainomis. Kai kas naujo, nemažai seno, bet nesenstančio.

Boyfriend – daugiausiai kolaboracijų su LGBT ir Queer kūrėjais turėjęs lietuvis. Tai jis kuria beats'us jau kultiniam Niujorko gėjui reperiui Zebra Katz, tai jis išleidžia bendrą projektą „Weare18“ su translyčiu avangardo menininku Jorge Cruz. O kur dar gėjiška „Blue Velvet“ vakarėlių serija, vykusi „Woo“ ir „Chaplin“ terasoje, ir į Lietuvą atsivežtos gay ikonos - DJ'ėjai Warboy ir Larry Tee.

Gyvatnešis – vienas iš legendinės „Porno Melody“ vakarėlių serijos organizatorių, įpūtęs radikalių pokyčių lietuviškiems LGBT vakarėliams ne tik Vilniuje. Nuo didelio susidomėjimo ir kontraversiškų nuomonių sulaukusių gay-friendly vakarėlių iki „Soho“ įvaizdžio keitimo, šis atlikėjas nuolat kovoja už tavo teisę šokti laisvai ir nepriklausomai nuo blogos muzikos.

Pirmoji Piltnaktis jau šį vakarą „Cafe de Paris“ (Didžioji g. 1, Vilnius). Įėjimas nemokamas. Ir nors durys atsivers ne kiekvienam, bandyti verta. Ir dėl to, kad įrodytumėte sau, jog negyvenate vakuume, ir dėl to, kad pilnatį pakeitus delčiai netektų gailėtis, kad nebuvote.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)