Vaikinai šia proga į gatves išrideno ir įspūdingą M-1 grotuvą Skybox, kurio valdymo įgūdžius demonstravo M. Stasiulis. Gražiausia vaizdo klipo akimirka – iš žiemos miego vis dar nepabudusios sostinės dangų nuspalvinę 140 spalvotų balionų.

„Filmuodami M-1 dainos klipą nusprendėme išnaudoti legendinį radiją ant ratų Skybox. Jau buvom besamdą vairuotą, bet staiga atsiminiau, kad pats turiu kategoriją, reikalingą šiam galingam sunkvežimiui vairuoti. Buvo nerealiai smagu pasėdėti už tokio automobilio vairo, dabar liko išbandyti Ferrari ir, kaip vairuotojas, būsiu viską pasiekęs. Tiesa, dar noriu atsiprašyti eismo dalyvių, kad ne visada sutilpdavau į vieną juostą, bet visiems buvo smagu – žmonės pamatę mus šypsojosi“, – pasakojo M. Stasiulis.

Radijo stotis M-1, besivadovaujanti šūkiu „Gyvenkime linksmiau!“, savo repertuare turi ne vieną gerai žinomą autorinę dainą. Visai neseniai klausytojams buvo pristatytas radijo stoties 25-mečio hitas „25 – valio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)