Kovo 22 dieną Lietuvos teatro sąjungoje, Vilniuje ir kovo 26 dieną Kauno kameriniame teatre atlikėjai kviečia intymiam, bet jaukiam pokalbiui nejaukiomis temomis. Su nauja savo muzikine ir poetine kūryba „Liūdni slibinai“ leisis į gyvenimo pradžių ir pabaigų klausimus.

„Gerb. gyventojau, ką tu bedarysi, kur beeisi, kur beplauksi, kokį jauką beprarysi - nieko tu nepadarysi. Viskas turi pradžias ir pabaigas. O gal neturi - kartais nesupaisysi, kur pradžia, o kur pabaiga. Ar mes prasidedam, kai gimstam? Ar pasibaigiam, kai mirštam? Ar galim prasidėti ir pradėti vėliau, nei gimėm, o baigti anksčiau, nei kiti pradės linkėti mums amžino atilsio?

Leisdami sau manyti, kad pradžios ir pabaigos klausimas yra aktualus kiekvienam gyventojui, rengiame susirinkimą. Norime be kasdienių suvaržymų ir įsišaknyjusių prietarų atvirai prabilti apie pabaigas, kurių net nesąmoningai kasdien bijome ir kurios mus stumia gyvent“, - rašoma „Liūdnų slibinų“ kvietime gyvenantiems.

Gyventojų susirinkimuose „Viskas netrukus baigsis“ grupės nariai pristatys naują autorinę savo kūrybą, kurios negalima išgirsti įprastuose „Liūdnų slibinų“ koncertuose. „Slibiniškasis“ tandemas Vaidas Kublinskas, Aistė Lasytė ir Dominykas Vaitiekūnas pasirodys be sceninės pompastikos, pagludinto skambesio ir iš anksto surepetuoto scenarijaus. Naujoje šių kūrėjų programoje susipins muzika, teatras, poezija ir paprasti, tačiau atviri pokalbiai jautriomis temomis.

Kaip teigiama „Liūdnų slibinų“ kvietime, kad susirinkimas netaptų turgumi, kur visi pradeda pardavinėti pagražintus save vieni kitiems, vietų skaičius bus ribotas. Į kiekvieną susirinkimą pateks pirmasis šimtas gyventojų, iš anksto sunešę rinkliavos mokestį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją