Nepaisant didžiulio užimtumo Sezzy nepamiršo ir klubinėtojų, kuriems paruošė naują projektą. „Nuo šiol noriu dažniau būti priešais pultą, o ne už jo. Esu gal labiau žinomas kaip Dj’us, bet planuoju išleisti jau trečią albumą, taip pat turiu daug singlų, todėl noriu rengti daugiau gyvų pasirodymų“ – teigia Sezzy.

Sklando gandai, kad Sezzy jau įrašinėja naujus single’us su Soliariu ir Driule XL. Be to, Sezzy dalyvauja TV3 projekte „Šuolis“, kurio treniruotės ir pasiruošimas reikalauja ne tik daug atlikėjo laiko, bet ir jėgų.

Tam ir skirtas naujas atlikėjo projektas „2HoT in the building“, dedikuotas ne tik visų laikų geriausiems R'n'B/Hip-Hop kūriniams, bet ir paties Sezzy dainoms. Atlikėjas ant scenos pasirodys su merginų šokėjų komanda, kuri šiems pasirodymams rengia specialią choreografiją. Sezzy taip pat talkins ir vokalistė Enrika – vienas iš naujų veidų Lietuvos muzikos padangėje, festivalio „Slavianskij Bazar“ metu sulaukusi komisijos dėmesio.

Valandos trukmės Sezzy pasirodymo metu muzikos mylėtojai išgirs Dr. Dre, Jay-Z, Kanye West, Ja Rule, Flo Rida, Pitbull, Rihanna, Beyonce, Rita Ora, Justin Timberlake, Alicia Keys, Fergie ir kitų garsių atlikėjų dainų koverius bei paties Sezzy dainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)