Šių metų statistika rodo, kad lietuviai daugiausiai klausosi „Sel“ muzikos. E. Dragūnas yra populiarus tarp abiejų lyčių ir visų amžių grupių atstovų bei smarkiai lenkia kitus atlikėjus, tačiau daug didesnį populiarumą išlaiko tarp dailiosios lyties atstovių.

Lietuviai taip pat dažnai klausosi ir „G&G Sindikato“, kuris grojaraščiuose užima šeštąją vietą. Daugiau lietuvių atlikėjų tarp labiausiai klausomų nepatenka, nors apskritai „Deezer“ yra mėgstami – čia galima rasti ypač daug lietuvių atlikėjų, taip pat ir jaunų, dabar populiarėjančių grupių.

Iš užsienio atlikėjų lietuviai „Deezer“ daugiausiai klausosi didžėjų Calvino Harriso, Davido Guettos, taip pat Arianos Grande, Edo Sheerano, „OneRepublic“, „Maroon 5“, „One Direction“ ir Nicki Minaj.

Statistikoje matyti, jog populiariausias visame pasaulyje atlikėjas yra Davidas Guetta. Tuo metu lietuvių grojaraščių topuose jis yra tik trečias. Čia jį žymiai lenkia kitas didžėjus Calvinas Harrisas bei pirmoje vietoje esanti lietuvių grupė „Sel“.

Didelių skirtumų tarp vyrų ir moterų mėgstamiausių atlikėjų nėra, išskyrus jaunesnių merginų Lietuvoje itin mėgstamą populiariąją britų vaikinų pop grupę „One Direction“. Ji visiškai nefigūruoja tarp vyrų mėgstamų atlikėjų.

Populiariausi atlikėjai tarp Lietuvos klausytojų:

1. SEL
2. Calvin Harris
3. David Guetta
4. Ariana Grande
5. Ed Sheeran
6. G&G Sindikatas
7. OneRepublic
8. Maroon 5
9. One Direction
10. Nicki Minaj

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)