Pirmąjį apdovanojimą ji pelnė Metų atlikėjos kategorijoje, nurungusi tokias varžoves kaip Ievą Narkutę, Viliją Matačiūnaitę, Aliną Orlovą ir Jurgą Šeduikytę.

Atrodo, kad šis apdovanojimas jai buvo išties netikėtas. „Negali būti. Čia rimtai?, – atsidusdama klausė ji. – Labai didelis ir nuoširdus džordaniškas ačiū. Ačiū už apdovanojimą. Tai yra mano pirmas apdovanojimas. Ačiū dievui, kol dar gyva esu. Labai daug metų laukiau“.

2014-ieji buvo šios dainininkės didžiojo sugrįžimo į aukštumas metai. Sausį išleistas diskas „Kryžkelės“ tapo vienu populiariausių metų albumų. Per metus jis parduotas 7 tūkstančių egzempliorių tiražu –
už šį pasiekimą „Kryžkelėms“ suteiktas Auksinio albumo titulas. Kietu roko skambesiu nustebinusios dainininkės albumas išleistas ir vinilo plokštelėje.

Rudenį Džordana surengė įspūdingą koncertų turą „Nesudeginta ant laužo“. Su išskirtine scenografija ir muzikantų grupe dainininkė pasirodė penkiose didžiausiose Lietuvos arenose – į jos pasirodymus atėjo per 34 tūkstančius žiūrovų.

Džordana pretendavo laimėti trijose kategorijose – Metų atlikėjos, Metų roko ir Metų koncertinės
atlikėjos. Renginio pabaigoje ant scenos jai teko lipti dar kartą - atsiimti specialaus komisijos prizo už viso gyvenimo nuopelnus lietuviškai muzikai.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)