Tai bus pirmasis kartas, kai Mario Basanov Lietuvoje pasirodys su šiuo projektu. Visų susirinkusiųjų tą naktį laukia specialus „Boso“ įrašų kompanijos vakaras, kuriame pasirodys ne tik pats Mario, bet ir draugai, jo leiblo atlikėjai: lietuviai Few Nolder, Gardens of God ir italas Lehar.

Ta proga specialiai DELFI skaitytojams pristatome Ericos Jennings, Ugnės Skonsmanaitės, Ievos Stasiulevičiūtės, Lilo ir Simonos Banditos mintis apie Mario Basanov ir jo pasaulinę šlovę su Ten Walls projektu.

Ieva Stasiulevičiūtė („Šarka“)

„Labai džiaugiuosi, kad jau žinau, ką veiksiu grįžusi iš atostogų. Manau, norint pasiekti tokią sėkmę, kokią pasiekė Ten Walls, reikia ne tik atsidurti tinkamu laiku tinkamoje vietoje, bet ir atsirasti ten su tinkamu kūriniu. Marijus kuria muziką taip pat gerai kaip ir ankščiau, tik dabar tai jau gali išgirsti ir daugiau žmonių. Dirbant tikslingai ir daug - pripažinimas tampa laiko klausimu.

Su Basanovu paskutiniu metu teko prasilenkti tik oro uoste, kitame pasaulio krašte. Bus labai malonu jį išgirsti Vilniuje! Iš jo koncerto tikiuosi išeiti su aukštakulniais rankoje“ – šio penktadienio planais dalinosi dainininkė Ieva Stasiulevičiūtė (Šarka).

Erica Jennings (SKAMP)

Šiuo metu Kolumbijoje atostogaujanti Erica Jennings savo Feisbuko paskyroje prieš keletą dienų dalinosi vaizdo įrašu, kuriame atlikėja užfiksavo Ten Walls kūrinį jos mėgstamoje paplūdimio prekių parduotuvėje Bogotoje.

„Manau, kad Mario kruopščiai pasiruošė ir daug dirbo prieš pelnydamas tokią sėkmę, kokia džiaugiasi dabar. Žinau, kad jis jau kurį laiką grojo Europoje, Azijoje ir pagaliau jo darbas atsipirko. Labai norėčiau sudalyvauti šiame pasirodyme „namuose“, nes tai bus lyg grįžimas namo, kai visi susirinkę kartu atšvęs Mario pelnytą tarptautinį pripažinimą. Mes juo išties labai didžiuojamės!“, - sako Erica.

Simona Bandita (radijo laidų vedėja)

„Daugelis žmonių net nežino, kiek visiems gerai pažįstamų Lietuvos atlikėjų turėtų būti dėkingi Mario Basanovui už savo karjeros sėkmę. Ilgai kūręs muziką kitiems, jis nusprendė visą savo įkvėpimą palikti sau. Mario pradėjo daryti, tai, kas jam patinka.

Žinau, kaip žmonės reaguoja į Ten Walls pasirodymus užsienyje. Pati ne kartą vakarėlyje esu grojusi Mario kurtą muziką. Tada atrodė, kad galiu šokti į minią ir tikrai būsiu pagauta.

Šiurpai bėga pagalvojus, kas vyks, kai jis pats užgros „Walking With Elephants“. Ir tai nutiks čia – Lietuvoje. Todėl linkiu visiems atėjusiems į „Loftą“ parodyti, kaip mes jo laukėme ir padaryti taip, kad grįžimas namo ir pasirodymas Vilniuje jam būtų pats įsimintiniausias.“ – kalba radijo laidų vedėja Simona Bandita.

Ugnė Skonsmanaitė (TV laidų vedėja)

„Ten Walls - dešimt sienų, kurios pramušė visas sienas. Nemanau, kad jam tik pasisekė. Tai normalus didelio darbo rezultatas. Ir žinau, kad tai tik pradžia.

Pamenu, skridau namo iš Berlyno per Varšuvą ir įlipus į lėktuvą Varšuvoje susitikau Marijų, kuris taip pat skrido namo po vieno iš daugybės pasirodymų. Kaip dabar prisimenu, Marijus davė paklausyti būsimojo „Gotham“. Iškart buvo aišku, kad tai kažko labai didelio ir gražaus pradžia.

Pirmą kartą gyvai Ten Walls pasirodė 2013 metų spalį Amsterdame vykstančiame „Amsterdam Dance Event“. Tai beveik savaitę vykstanti konferencija, kurioje šokių muzikos industrijos atstovai susitinka verslo pokalbiams, o naktimis rengia savo vakarėlius.

Tai buvo įrašų kompanijos „Innervisions“ naktis, kurioje kartu su Ten Walls grojo tokie atlikėjai kaip Dixon, Âme, Recondite. Pradžioje niekas nežinojo, kas yra Ten Walls, niekur nebuvo rodomas jo veidas, nenufilmuotas nei vienas interviu. Tada Amsterdame daugybė gerai žinomų atlikėjų atėjo pasiklausyti Ten Walls vien tam, kad sužinotų, kas jis.

Žinoma, pasirodymas, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo fantastiškas. Puiki muzikos kokybė ir paslaptingai atrodančios specialiai jam sukurtos vizualizacijos. Tą savaitgalį visur, kur buvau, girdėjau Ten Walls.

Atsimenu, jeigu kur nors išgirsdavau grojant jo kūrinį – pafilmuodavau. Dabar to nebedarau, nes neužtektų atminties telefone. Ten Walls yra visur ir visada ir tik su geriausiais atsiliepimais.

Galimybė „Lofte“ išvysti Ten Walls yra nepraleidžiama proga. Nelabai įsivaizduoju, kada tai pasikartos, žinant užimtą atlikėjo grafiką ir intensyvius darbus studijoje. Kartu su Ten Walls pasirodys ir kiti talentingi ir sparčiai kylantys užsienyje lietuvių atlikėjai Few Nolder ir Gardens of God. Kartu su jais ir italas Lehar. Tai „Boso“ įrašų kompanijos komanda, kuriai vadovauja pats Marijus. Bus puiki naktis kupina kokybiškos ir geros muzikos. Siūlau nepraleisti, nes apie tą naktį kalbėsime dar ilgai.“ – įspūdžiais dalinosi TV laidų vedėja ir melomanė Ugnė Skonsmanaitė.

Lilas (Lilas&Innomine)

„Manau, kad tai yra ilgamečio kryptingo darbo pasėkmė, kuri buvo neišvengiama. Ten Walls jau seniai groja visame pasaulyje, tik gal Lietuvoje kiek garsiau pradėta apie tai šnekėti po kūrinio „Walking with Elephants“ sėkmės. Tiesa, mūsų radijo stotys gerokai vėlavo pradėti jį groti.

Iš pasirodymo penktadienį „Lofte“ tikiuosi vakarietiškos kokybės ir lietuviškos nuotaikos. Neabejoju, kad šou bus aukščiausio lygio. Teko viena ausimi girdėti apie pasiruošimo darbus. Manau, tai turėtų būt rimtas iššūkis „Loftui“ ir įsimintina staigmena klausytojams.“ – sakė reperis Lilas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)