Sausio 30-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje lietuviškos muzikos gerbėjų laukia 15 išskirtinių pasirodymų, kuriems grupės ir atlikėjai naudos specialiuosius efektus, kaskadininkų triukus, įspūdingas vizualizacijas ar net specialią, su koncertų salėmis paprastai nesusijusią techniką.

M.A.M.A.2014 muzikinėje dalyje pasirodys ir projekto „Man-go“ merginos: prieš keletą metų išsiskirsčiusios grupės „Mango“ vokalistė Rima Petrauskytė-Malašičevė ir „Mochito“ dueto narės - Gabija Sruogiūtė bei Justina Jančiauskaitė, prieš kelis metus pelniusios žiniasklaidos dėmesį seksualiu akibrokštu ant apdovanojimų raudonojo kilimo.

„Atsinaujinusi grupė atliks tas dainas, kurios jų klausytojams yra pačios žinomiausios, brangiausios ir įdomiausios. Jos skambės kitaip, bet išsaugos „Mango“ dvasią, dėl ko grupė buvo mylima, - pasakojo prodiuseris Gintaras Bendžius. - Taip pat esame sumanę netradicinį sprendimą - panaudoti specialią techniką, kuri dainuojančias merginas iškels į tam tikrą aukštį.“

Dar niekada lietuviškuose apdovanojimuose nenaudota technika bus tikras išbandymas šventės rengėjams, tačiau organizatoriai priėmė tokį neeilinį „Man-go“ iššūkį ir yra pasiruošę maksimaliai įgyvendinti nestandartinius sprendimus.

„Labai laukiu šio renginio, džiaugiuosi galimybe dalyvauti jame. Ruošiame ypatingą pasirodymą, galvojame idėjas. Man patinka jas generuoti ir juo labiau - sėkmingai įgyvendinti. Visas tas pasiruošimas yra didelis malonumas“, - kalbėjo „mangė“ Rima.

Su dviem naujomis grupės narėmis ji nesunkiai rado bendrą kalbą. „Merginos labai fainos, įvariapusės, su jomis yra apie ką kalbėtis, diskutuoti, o tai - labai svarbu, nes scenoje turime būti kaip vienas kumštis. Džiaugiuosi, kad mes visi žiūrime ta pačia kryptimi“, - sakė projekto lyderė.

Prieš kurį laiką paskelbusi apie savo sugrįžimą į didžiąją sceną, „Man-go“ kompanija jau dalyvavo didžiuosiuose televizijos šou, M.A.M.A. laureato kompozitoriaus Žilvino Liulio kūrybiniame vakare „Draugai susitinka prie jūros“. Jų išsiilgę gerbėjai turėjo progos pašėlti grupės koncertuose naktiniuose klubuose. Tačiau būtent M.A.M.A.2014 scena taps tikruoju tramplinu į naująjį „Man-go“ etapą.

M.A.M.A. apdovanojimai bus rimtas startas. Nuo šio renginio norime atsispirti ir parodyti, ką grupė gali, - teigė G.Bendžius. – Šiuo metu baigiame ruošti naująją programą, o vasario 6 d. rengiame koncertą Anglijos lietuviams Kembridže, ypatingoje „Cambridge Junction“ koncertų salėje, kurioje yra groję „Radiohead“, „Blur“. „Man-go“ bus pirmoji lietuviška grupė, kuri ten pasirodys.“

R.Petrauskytė-Malašičevė dar nespėjo pajusti, ar per tuos metus, kai ji ilsėjosi nuo intensyvaus koncertinio gyvenimo, pasikeitė publika ir pats šou verslas. „Mano savijauta puiki, užlipus ant scenos atrodo, kad nebuvo jokios pertraukos, nėra nepasitikėjimo savimi - tik mėgavimasis tuo, kad aš vėl esu scenoje“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)