Geriausia daina pretenduoja tapti gimtojoje Latvijoje, Vokietijoje ir Jungtinėje Karalystėje skambėjusi ir į „Carlsberg“ alaus reklamos garso takelį Danijoje patekusi „Never Have Enough“. Ši debiutinio „Carnival Youth“ albumo „No Clouds Allowed" daina jau pasiekė ir Lietuvos radijo stotis.

„Carnival Youth“ taip pat turi gerų žinių gerbėjams Lietuvoje – vasario 13 dieną albumą „No Clouds Allowed" jie pristatys Šiauliuose, „Blic“ bare, o 14 dieną – Vilniuje, indie ir roko muzikos bare „Liverpool“.

„Labai džiaugiamės vėl atvykdami į Lietuvą koncertuoti! Praėjusiais metais gerai praleidome laiką grodami festivaliuose, o šiemet tai bus pirmieji mūsų soliniai koncertai jūsų šalyje. Labai laukiame ir pažadame pabandyti cepelinų!“ – linksmai juokėsi „Carnival Youth“ nariai.

2012 metais susikūrusi latvių indie ir neo-folk grupė „Carnival Youth“ vos per porą metų spėjo sulaukti tarptautinio pripažinimo. Muzikantai gerbėjus traukia savo eksperimentiniu, melodingu ir kiek asketišku folkloro mišiniu. Įdomus faktas, kad du iš keturių grupės vaikinų yra garsios latvių grupės „Prata vetra“ vokalisto sūnūs.

Praėjusiais metais aplankę didžiuosius muzikos festivalius „The Great Escape“ (Braitonas, Jungtinė Karalystė), „Positivus“ (Latvija), „GuilFest“ (Jungtinė Karalystė), „Sziget“ (Vengrija), „Carnival Youth“ buvo atvykę ir į Lietuvą – koncertavo festivaliuose „Vilnius Music Week“ ir „Galapagai“. Šiemet sausio viduryje muzikantai pasirodė viename svarbiausių Europos muzikos festivalyje „Eurosonic Noorderslag“ Nyderlanduose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)