„Jei Dievas dainuotų, jo balsas būtų panašus į Bocelio“, – yra pasakiusi kanadiečių atlikėja Celine Dion. Su ja Andrea Bocelli yra įrašęs visame pasaulyje populiarią dainą „The Prayer“.

Italijos atlikėjas yra pasiekęs visas įmanomas karjeros aukštumas. Jo įrašai parduoti daugiau nei 80 milijonų kopijų tiražu. Dainininkas yra pelnęs Auksinio gaublio, ECHO, Britų klasikinės muzikos ir daugelį kitų apdovanojimų, pagerbtas Italijos ir Dominikos Respublikos valstybiniais apdovanojimais, už gyvenimo pasiekimus įamžintas žvaigžde Holivudo šlovės alėjoje. Italijoje jo vardu pavadintas paplūdimys.

Prieš keletą metų Andrea Bočelio koncertą po atviru dangumi stebėjusi Lietuvos publika šįkart turėjo galimybę didįjį Italijos talentą įvertinti mažesnėje erdvėje.

Populiariausiu klasikinės muzikos atlikėju planetoje pripažintas Andrea Bocelli Kaune atliko arijas iš tokių operų kaip „Trubadūras“, „Manon Lesko“, „Romeo ir Džiuljeta“, „Karmen“ ir kitų. Antroje koncerto dalyje skambėjo populiarūs kūriniai iš dainininko albumų „Incanto“, „Sentimento“, „Amore“, „Vivere“ ir „Passione“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)