Iš Rygos į Kauną A. Bocelli ir jo komanda atvyko privačiu lėktuvu. Vėjuotas oras nesutrukdė nedideliam lėktuvui nusileisti be problemų.

Prie lėktuvo dainininką pasitiko "Mercedes - Benz" automobilis.

Atlikėją, kuris koncertuos kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru ir Kauno valstybiniu choru, pasitiks pilnutėlė arena – visi bilietai buvo išpirkti jau senokai. Susidomėjimas Andrea Bocelli koncertu buvo toks didelis, kad likus vos kelioms dienoms iki pasirodymo koncerto organizatoriai suteikė papildomą galimybę nespėjusiems ir į prekybą paleido kelis šimtus papildomų bilietų riboto matomumo vietose.

Pilna bus ne tik Kauno „Žalgirio“ arenos salė, gyvenimas virs ir užkulisiuose: koncerte atlikėjui talkins 25 jo komandos darbuotojai, gitaristų duetas „Carisma“, italų sopranas Serena Farnocchia ir pop dainininkė Ilaria Della Bidia, daugiau kaip 60 choristų ir 60 orkestro muzikantų. Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamo Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro muzikantams bei Petro Bingelio vadovaujamo Kauno valstybinio choro dainininkams koncerte diriguos dirigentas Marcello Rota. Dvi dienas repetavęs su lietuviais muzikantais ir choristais italas liko jais labai patenkintas.

Prieš koncertus ramybę mėgstantis ir kalbėti vengiantis Andrea Bocelli atsisakė „Žalgirio“ arenos VIP persirengimo kambario, esančio šalia scenos - tam, kad galėtų ramiai susikaupti prieš pasirodymą atlikėjas pasirinko atokiausiai esantį. Ypatingų pageidavimų dėl užkandžių ir gėrimų nepateikęs A.Bocelli koncerto organizatorių paprašė nuo pat ryto jo persirengimo kambaryje virti kavą, kad šis įgautų dainininko mėgstamą kvapą. Atlikėjas taip pat pageidavo rasti gerą espresso kavos aparatą, daug balto biraus cukraus – jokiu būdu ne pakeliais ar gabaliukais, gimnastikos kamuolį ir oro drėkintuvą. Žiedadulkėms alergiško dainininko prašymu persirengimo kambaryje nebus jokių gėlių, o tam, kad regos netekusiam A.Bocelli būtų patogu ir saugu judėti jo persirengimo kambario viduryje negali būti jokių baldų. Dvimetei dainininko dukrai „Žalgirio“ arenoje bus įrengtas atskiras vaikų kambarys.

56-erių Andrea Bocelli – vienas populiariausių pasaulyje atlikėjų, puikiai gebantis derinti klasikines arijas ir popmuziką. Pasiekti muzikos pasaulio aukštumų jam nesutrukdė ir vaikystėje prarastas regėjimas. Daugiau kaip 150 milijonų tiražu parduoti įrašai, Auksinio gaublio, ECHO, Britų klasikinės muzikos ir kiti apdovanojimai, žvaigdžė Holivudo šlovės alėjoje ir netgi jo vardu pavadintas paplūdimys Italijoje – retas artistas gali varžytis su A.Bocellio sėkme.

Populiariausiu klasikinės muzikos atlikėju planetoje pripažintas Andrea Bocelli Kaune atliks arijas iš tokių operų kaip „Trubadūras“, „Manon Lesko“, „Romeo ir Džiuljeta“, „Karmen“ ir kitų. Antroje koncerto dalyje skambės populiarūs kūriniai iš dainininko albumų „Incanto“, „Sentimento“, „Amore“, „Vivere“ ir „Passione“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)