Penkių minučių trukmės klipą režisavo 39 metų australė kartusu Danieliu Askillu, kuris taip pat sukūrė vaizdo klipus jos dainoms „Chandelier“ ir „Breathe Me“, rašo dailymail.co.uk.

28 metų aktorius „metamodernistas“ S. LeBoufas klipe mūvi kūno spalvos trumpikėmis ir yra ištepliotas purvu. Didžiuliame narve jis stovi prieš 12 metų realybės šou žvaigždę.

M. Ziegler taip pat buvo ištepliota purvu ir filmavosi su tuo pačiu triko bei šviesių plaukų peruku, kaip ir Sios „Chandelier“ klipe.

Neįprastas duetas vaidino narve uždarytus gyvūnus. Smarkiai stilizuotame sekiojimo paskui vienas kitą žaidime jie nenoriai bendravo ir žaismingai kovojo. Vienu momentu Shia tarsi beždžionė įlipa į patį narvo centrą ir vos neužkrenta tiesiai ant Maddie.

Pabaigoje Pitsburge gimusi vunderkindė lengvai išlenda pro narvo virbus, akivaizdžiai nuliūdindama buvusią „Disney Channel“ žvaigždę. Keistas vaizdo įrašas baigiasi scena, kuros metu Sh. LaBeoufas po beveik po minutės tylos sučiumpa mergaitę.

Sią su Shia veikiausiai suvedė jos choreografas Ryanas Heffingtonas, 2013 meais sukūręs nuogo Sh. LaBeoufo šokį „Sigur Ros“ klipui „Fjogur piano“.

Praėjusių metų birželį R. Heffingtonas taip pat kūrė Lenos Dunham judesius Sios pasirodymui per „Late Night With Seth Meyers“.

Viešumos vengianti hitų autorė, Maddie laikanti savo įsikūnijimu, gegužės mėnesį taip pat atsisakė pasirodyti prieš kameras per televizijos laidą „The Ellen DeGeneres Show“.

„Tai siaubinga“, - praėjusį rugpjūtį „The New York Times“ skundėsi S. Furler, ištekėjusi už kino režisieriaus Eriko Anderso.

„Tiesiog noriu turėti privatų gyvenimą. Vieną kartą, kol mano bičiulis pasakojo, kad serga vėžiu, kažkas priėjo ir per vidurį pokalbio paklausė, ar galėtų su manimi nusifotografuoti“, - teigė ji.

Jos daina „Chandelier“, per MTV vaizdo muzikos apdovanojimus pelniusi prizą už geriausią choreografiją, taip pat pretenduoja į keturis „Grammy“ apdovanojimus, kurie vyks vasario 8 dieną.

„Elastic Heart“ taip pat skamba filmo „The Hunger Games: Catching Fire“ garso takelyje ir yra antrasis singlas iš šios dainininkės šeštojo studijinio albumo „1000 Forms of Fear“.

Maddie, kurios tikrasis vardas yra Madison, šiuo metu galima pamatyti penktajame „Dance Moms“ sezone.

Tuo tarpu Sh. LaBeoufą šiuo metu galima išvysti vaidinant tankistą filme apie Antrąjį pasaulinį karą „Fury“ („Įniršis“), kuriame taip pat nusifilmavo Bradas Pittas, Scottas Eastwoodas ir Michaelas Pena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)