Baltu elegantišku kostiumėliu pasidabinusi mergina pirmoje 2015-ųjų laidoje žiūrovus bandė papirkti Rositos Čivilytės daina „Meilės balsas“. Net ir parodyta kita amsenybės pusė žaviajai dainininkei nepadėjo užkopti į rezultatų lentelės viršūnę Œ– susumavus komisjos ir žiūrovų balsus Neringai teko tenkintis dešimta vieta.

„Šitas stilius, šita apranga. Šitas kostiumėlis nesate jūs, šita daina nesate jūs. Turite balsą, visi tai žino“, – kalbėjo muzikos apžvalgininkas, komisijos narys R. Zilnys.

Savo emocijomis po pirmojo TV žiūrovams parodyto pasirodymo dainininkė išliejo soc. tinkle „Facebook“: „Tobulėti yra kur – tai žinau. Suprantu ir tai, jog mano skonis tikrai dažnai nepataiko į „mases“, nes esu pop žanro atlikėja: pradedant įvaizdžiu, baigiant dainomis. Bet nors tu ką, niekaip nesigauna pataikyti į tą dešimtuką...Pasirenki tvarkingą, gražų, jausmingą ir, svarbiausia nenuvalkiotą kūrinį – tai visiems užkliuvo, kad ne hitas, netinka man šita daina ir šiaip čia ne „aš“, nes ne toks mano stilius. Kostiumėlis ir plaukai sendina ir visai netinka. O aš tiesiog norėjau parodyti kitą savo pusę, kuri visuomet buvo lyriška, klasikinė, paprasta...“.


Pirmosios „Eurovizijos“ laidos akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šiais metais dėl teisės atstovauti Lietuvai taip pat varžosi Liepa Mondeikaitė, Edgaras Lubys, Vilija Pilibaitytė-Mia, Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Reda Striškaitė, Milita Daikerytė, Jurgis Bruzga, Wilma La, Tadas Juodsnukis ir „Rollikai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)