Garsaus režisieriaus Emilio Vėlyvio režisuotas „Anties“ pasirodymas „Zombiai atrieda atidunda“ nepaliko abejingų. Stulbinantis šou su netikėtomis detalėmis privertė ne vieną žiūrovą iš nuostabos aikčioti.

Su karstu į sceną nusileidęs atlikėjas Algirdas Kaušpėdas pasižadėjo Lietuvą išvaduoti iš zombių.

A. Kaušpėdas kartu su aktoriumi Mariu Repšiu koncerto metu įkūnijo įvairius personažus: vampyrą, ligonį, girtuoklį, diktatorių ir kitus. Taip jis siekė parodyti, kad visuomenėje yra įvairių kenkėjų, kurie žlugdo žmones.

Koncerto metu „Antis“ įgėlė ir barzdotajai Conchitai Wurst. Aktoriai vaizdavo „Eurovizijos“ nugalėtoją, skambėjo tekstas, kad visos moterys nusiskustų barzdas.

„Antis“ žadėjo, kad šie Naujieji metai kauniečiams bus tikrai kitokie ir pažadą tesėjo. Visą koncertą netrūko staigmenų. A. Kaušpėdas netgi ant „Žalgirio“ arenos scenos pasirodė su kelnaitėmis su juostele. Aikčioti vertė užsiliepsnojęs žmogus, o krūptelti – ore sprogusi ir į skutelius sudraskyta didžiulė širdis.

„Žalgirio“ arenoje, ko gero, dar nebuvo koncerto, kuriame atlikėjas būtų pakeitęs tiek daug intriguojančių kostiumų ir privertęs publiką stebėtis, mat negalėjai nuspėti, kas laukia toliau. Tai vienas įspūdingiausių lietuvių atlikėjų šou, žavėjęs kauniečius įspūdingomis projekcijomis bei ugnies šou.

Naujai suskambusias „Anties“ dainas atlieko jaunosios Lietuvos scenos žvaigždės Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. Iš viso prie šio koncerto įgyvendinimo dirbo beveik šimto žmonių kolektyvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)