„Lietuviai pradės užsienio stand up comedy svečių pasirodymus. Programa dabar subalansuota visiems skoniams, o humoras atkeliaus iš visur. Tai bus amžiaus festivalis“, - trumpai programą reziumuoja įsiaudrinęs festivalio meno vadovas aktorius Audrius Bružas.

Sausio 16 d. Beardyman britiško humoro valandos dozę papildys lietuvių freestyle karalių „Jama&W“ pasirodymas. Jų koncertai - tai laisvė ir laisvas, niekam įtikti nesistengiantis geros nuotaikos turinys.

Sausio 17 d. prie kultinio amerikiečių komiko Godfrey prisijungia kitas kultinis komikas - Olegas Šurajevas, žinomas iš laidos „Akcentas“ ir serialo „Serialas“. Sunku nuspėti, kas tądien dėsis Olego galvoje, tačiau jis visada turi ką atsakyti, o juo labiau pasakyti.

„Olegas yra ikona. Jis yra bebaimis, drąsus ir nenuspėjamas“, - sako A. Bružas.

„Nori būti nevykėlis... neateik į festivalį“, - specialiame grandioziniame vaizdo įraše sako Auksinio scenos kryžiaus nešėjas aktorius Martynas Nedzinskas.

Festivalį sausio 15 d. atidarys pilnas sales visus metus renkantis vienintelis improvizacijos teatras Lietuvoje - „Kitas Kampas“. Festivalį sausio 18 d. uždarys klounada iš Niujorko „Aga Boom“, kuri į Vilnių atskrenda lėktuvu iš Niujorko ir netgi su savo lagaminais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją