Šį šeštadienį, gruodžio 20 d., Jurga rengia specialų koncertą sostinės Kongresų rūmuose. Jo programoje skambės tai, kas padės sukurti tikrą šventę ir sielai, ir ausims, ir akims.

„Prieš Kalėdas visada norisi džiuginti kitus ir save švara - vidine sielos ramybe, ateinančia iš išorinės, kai užbaigi visus metus darytus darbus. Todėl šiame kalėdiniame koncerte stengsiuosi atskleisti keturias skirtingas savo puses“, - šypsodamasi žada Jurga.

Scenoje ji bus šėliojanti, liaudies muzikos įkvėpta, teatrališkai liūdna ir tokia, kokią gerbėjai ją puikiai prisimena iš „Aukso pievos”.

„Šiuose skirtinguose paveiksluose ne tik ieškojau naujų savo spalvų, bet ir kiekvienos dainos unikalaus skambesio. Kai kurios jų suskambo daugiau balsų, kai kurios vienišai paliktos aidėti kuo tuštesnėje erdvėje, kitos įtraukia į išprotėjusią šėlionę, kuriamą patikrintos ir profesionalios
kūrybinės komandos, - pasakoja romantiškai į švenčių laukimą panėrusi atlikėja. - Siekiau, kad nauja, dar negirdėta mano programa „Jurga Kitaip“ ir man, ir klausytojui būtų tarsi kelionė į savo vidų, į laisvę ir džiaugsmą, kurio taip norisi gyvenime, ypač dabar, per Kalėdas. Susikurkime šventę kartu.”

Kokia kūrybinė spalva dainininkei J.Šeduikytei - ypač tinkama, paaiškės jau grauodžio 20 dieną, šeštadienį, 19 vl. Vilniaus Kongresų rūmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)