Kiekvieni „Lofto“ Nauji metai yra teminiai - visi 700 svečių pasipuošia pagal metų temą. Šiemet tai yra vieno įdomiausių kino režisieriaus - Timo Burtono - įkvėpta tema „Tim Burton in Wonderland“ (liet. k. - Timas Burtonas stebuklų šalyje).

„Rinktis tikrai yra iš ko: nuo Žirkliarankio, Svynio Todo iki Betmeno, Džokerio ir Alisos stebuklų šalyje. Tų personažų begalė. Kas dar nesate buvę profesionaliai organizuotame karnavale - sakau, verta pabandyti. Šventė įgauna daug daugiau spalvų“, - sako Vee.

Pats Victoras kartu su savo komanda jau išsirinko kostiumus Naujiesiems ir nusifilmavo trumpą klipą, kuris pristato idėjas Naujųjų metų kostiumams.

Per Naujuosius metus „Lofte“ gros specialiame klipe Džokeriu persirengęs Beissoul, taip pat generolo kostiumą išbandęs „G&G Sindikato“ narys DJ Mamania, Edvardu Žirkliarankiu virtęs Victoras Diavara, Alisa stebuklų šalyje virtusi maskvietė Anna Hanna ir daugelis kitų.

Muzikinę programą „Lofto“ gimtadienio proga papildys dizainerio Roberto Kalinkino kuriama scenografija, taip pat šiai nakčiai statoma speciali choreografija, staigmenos ir vienos nakties eglučių miškelis kieme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją