Galima drąsiai sakyti, kad tokio koncerto Kaunas jau senai nematė. Pasaulinė žvaigždė "Žalgirio" arenoje surengė tikrą šou ir ypatingai šiltai bendravo su publika.

Arena - sausakimša

Tiesa, trečias arenos aukštas buvo uždarytas, o visa likusi arenos dalis – sausakimša.

Jau prieš koncertą medikų pagalbos prireikė mažiausiai dviem karščio neatlaikiusioms ir nualpusioms merginoms.

Koncertas vėlavo apie pusantros valandos. Pagal šio atlikėjo "standartus" - tai pakankamai mažas laiko tarpas. E. Iglesiasas į areną atvyko keliolika minučių prieš 20 val. Būtent tada buvo planuota koncerto pradžia.

Koncertą E. Iglesiasas pradėjo be jokių įžangų savo hitu „I'm a Freak“. Jau nuo pat pirmųjų akordų žiūrovai kilo iš savo vietų. Netrukus skambėjo „I like how it feels“.

Trumpų pertraukėlių tarp dainų metu, scenoje skambėjo gitaros akordai, o vienos tokios pertraukėlės metu E. Iglesiasas atsidūrė ant nedidelės scenos pačiame arenos gale.

Ant scenos E. Iglesiasas pasikvietė 22 metų Tomą. Šis drąsus vaikinas scenoje pasirodė vilkėdamas šiltą striukę, tačiau drąsiai su žvaigžde traukė "Stand by Me".

E. Iglesiasas scenoje nenustygo vietoje ir nuolat bėgiojo tarp dviejų scenos šonuose įrengtų balkonų - ispanas tikrų tikriausiai atidavė duoklę žiūrovams ir "atidirbo" visu 100 proc.

Gausiai susirinkę žiūrovai antradienio vakarą galėjo išgirsti visus garsiausius E. Iglesiaso hitus - "Bailamos", "Be with You", "Hero", "Tired of being Sorry" ir kitus. Neretai atlikdamas dainą "Hero" E. Iglesiasas ant scenos pasikviečia vieną iš žiūrovių ir ją apdovanoja bučiniu - Kaune toks scenarijos nepasikartojo.

"Nors lauke šalta, jūs sušildėtė šią areną. Ačiū!",- publikai komplimentus žarstė atlikėjas.

Netrukus E. Iglesiasas prakalbo ir lietuviškai.

"Aš myliu", - ištarė atlikėjas.

Žiūrovai vėl iš savo vietų kilo pasigirdus vieno iš naujausių hitų "Bailando" garsams, o iš arenos palubių ant žiūrovų pabiro didžiuliai balti balionai, su dainininko inicialais EI bei užrašais "SEX and LOVE".

Beje, laimingieji, tiksliau daugiausiai laimingosios, nešini šiais balionais po koncerto patraukė namo. Buvo ir tokių, kurie iš balionų išleido orą ir tvarkingai juos susipakavo.

Paskutinis skambėjo kūrinys "I like It". Nuskambėjus paskutiniams dainos akordams žiūrovai neskubėjo skirstytis tikėdamiesi, kad jų dievaitis dar grįš į sceną, tačiau tai neįvyko - įsižiebė arenos apšvietimas ir vienas įspūdingiausių koncertų baigėsi.

Eilė hitų

Enrique dainas „Bailamos“, „Rhythm Divine“, „Be With You“, „Hero“, „I'm A Freak“, „I Like It“, „Escape“, „Don't Turn Off The Lights“, „Not In Love“, „Do You Know?“, „Dirty Dancer“, „Tonight (I'm Loving You)“ yra girdėję visi. Lietuviai irgi jau gerai žino, koks populiarus yra šis atlikėjas. Kai 2007-aisiais Enrique pirmą sykį koncertavo Vilniuje, bilietai į jo pasirodymą buvo išpirkti rekordiniu greičiu.

Praėjus septyneriems metams, romantiškasis ispanų dainius debiutuos Kaune – atlikdamas ne tik didžiausius savo karjeros hitus, bet ir šį pavasarį išleisto dešimtojo albumo „Sex And Love“ dainas.

Šio albumo pristatymui skirtas koncertų turas „Sex And Love Tour“ gegužę startavo Pietų Amerikoje. Nuo rugsėjo koncertai vyks Jungtinėse Amerikos Valstijose. Lapkritį dainininkas persikels į Europą – jau anksčiau skelbta apie jo pasirodymus, kurie vyks Londono O2, Paryžiaus „Bercy“, Amsterdamo „Ziggo Dome“ ir kitose svarbiausiose žemyno arenose.

Prie jų prisijungė ir Kauno „Žalgirio“ arena, į kurią dainininkas atsigabeno visas Europos turui skirtas dekoracijas ir aparatūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)