„Simboliška, kad Lietuvai atsisveikinant su Litu, jį išlydi ansamblis „Lietuva“. Šiame permainingame laikotarpyje norisi alsuoti optimizmu ir nuo kalno stačia galva šokant žemyn sakyti „skrendam“, o ne „krentam,“ - sako humoristė V. Mičiulienė.

„Todėl senuosius nusprendėme palydėti į viską žvelgiant su šypsena. Svarbu tikėti ir matyti šviesą tunelio gale, net jeigu ji sklinda nuo švieslentės, ant kurios parašyta „Išėjimo nėra“, - dalinasi mintimis populiari Lietuvos humoristė.

Paskutinę šių metų dieną valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ gerbėjų laukia netradicinė – humoristinė programa „Lito palydos“, kurioje žiūrovai išvys kiek kitokį – šaržuotą ansamblio veidą.

Populiariausios melodijos, smagiausios ansamblio dainos ir šokiai, autentiški margaspalviai kostiumai nuskaidrins savo gaivališka energija bet kokio amžiaus žiūrovus. Koncerto programa turtinga žanrų žaisme, tematikos bei nuotaikų įvairove - nuo lyriškų, širdį glostančių liaudies melodijų iki trankių, kaimiškas „uliavones“ vaizduojančių dainų ir šokių. O kad juoko ir geros nuotaikos pakaktų visiems ateinantiems metams, humoristė Violeta Mičiulienė žada žiūrovams pateikti ne vieną staigmeną. Na ir žinoma, kokios gi Naujųjų išvakarės be žymiosios „Užstalės dainos“ iš operos „Traviata“? Tad laukiami visi, kurie Naujuosius nori pasitikti nusiprausę juoko ašaromis ir įkvėpti neblėstančia ansamblio „Lietuva“ dvasia.

Naujametis koncertas „Lito palydos“ vyks gruodžio 31 d., 18 val. Lietuvos vaikų ir jaunimo centro Didžiojoje salėje (Konstitucijos pr . 25, Vilnius).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)